Digidexo.com

Fet mat i skolen

Fet mat i skolen


I dag er barndommen fedme et økende problem. Fedme hos småbarn, barn og ungdom har alle vokst eksponentielt, som setter barn i fare for sykdommer som type 2 diabetes, og kan føre til kroppen-image og selvtillit problemer.

Nylig arbeidet med å eliminere barndommen fedme har steget. First Lady Michelle Obama, for eksempel, begynte la oss gå kampanje. Det er også lovgivning pågår søker å eliminere all fet og sukkerholdig mat fra skoler. Disse matvarene har en tendens til å være ekstremt høy i kalorier og lite næringsverdi.

Candy

Candy barer og andre søte snacks er ekstremt høy i fett og sukker samtidig som det gir liten næringsverdi. For eksempel inneholder en Kit-Kat bar 476 kalorier, nesten en fjerdedel av en dag er verdt, som først og fremst kommer fra candy bar sine 26 gram fett og 49 gram sukker. En Snicker bar inneholder 289 kalorier, 14 gram fett og 30 gram sukker. Mens disse matvarene ikke tilbys i preprepared skolemat, blir de ofte tilbudt a la carte eller i automater i kafeteriaer.

Chips og annet snacks

Potetgull og snacks som pommes frites eller notater alle inneholder mye fett grunn til å være stekt og er tilgjengelig à la carte eller i automater på skolene. A 1 unse servering av Lays potetgull inneholder 150 kalorier og 10 gram fett. Vanligvis er 1 gram fett lik ca 8 kalorier, slik at mer enn halvparten av kalorier fra fett. Pommes frites er forskjellige, men en typisk servering har mellom 300 og 400 kalorier og så mange som 20 gram fett. Andre snacks inkluderer cookies, andre typer chips, og noen oster.

Hovedretter

Mange studenter velger fet mat, som pizza, hamburgere og burritos, som sin hovedrett. Pizza er lastet med fett tunge oster, som cheddar. Personlige pizza har mellom 400 og 600 kalorier og rundt 23 gram fett og enkle pizzabiter har rundt 200 kalorier og rundt 15 gram fett. Hamburgere varierer avhengig av forberedelse og hva slags kjøtt og boller som brukes, men generelt har rundt 300 kalorier og mellom 15 og 20 gram fett. Andre måltider tung fett inkluderer måltider som er stekt, inneholder store mengder ost eller fettholdig kjøtt, som biff.

Oppslag og sauser

Ranch dressing er beryktet for sin fettinnhold, og legger til rundt 100 kalorier og 15 gram fett til noen salat. Vær også forsiktig med krem ​​baserte sauser, for eksempel pesto og Alfredo. Disse sauser kan legge til så mange som 200 kalorier og mellom 20 og 25 gram fett. Peanøttsmør er et annet spredning høy i fett; derimot, er peanøttsmør fett sunnere og er OK i moderate mengder.