Digidexo.com

Fordeler og ulemper med Lamaze

Lamaze metoden er ansatt under graviditet og fødsel å lære kvinner å svare positivt på smerten av arbeidskraft. Mødre og deres partnere er lært fokusert pusteteknikker, bevegelse og posisjonering, massasje og velvære i hele arbeidsmarkedet. Fremgangsmåten er ment å bidra til prosessen av arbeidskraft uten bruk av narkotika. Selv om denne fremgangsmåte er meget benyttet, er denne metoden ikke nødvendigvis riktig for alle. Å vite fordeler og ulemper med Lamaze er viktig i å gjøre en utdannet og hensiktsmessig avgjørelse i fruktbar prosess.

Support of Natural Childbirth

Lamaze metoden er helt naturlig og ikke krever bruk av medisinsk tilsyn eller narkotika, noe som gjør det til et populært alternativ blant mange kvinner. Mens tidlig Lamaze fokusert på regimented puste, klasser nå er forbundet med avslappede miljøer og har dyktige lærere som gir psykologisk rådgivning. Ifølge Lamaze International, er filosofien til Lamaze at opplevelsen av fødselen er ment å være normalt og naturlig, og at kvinner har en iboende evne til å føde. Kvinner som bruker denne metoden ofte berømme givende resultater.

Emosjonelle og psykologiske fordeler

Mens Lamaze fremmer naturlig fødsel, er det mulig å øve på Lamaze metoden, og bestemmer seg for å ha en epidural under fødselen. Populariteten av metoden skyldes i stor grad vekt på individuelle personlighet og samspillet mellom kropp, sinn og miljø. Kvinner kan bli mer utdannet om og involvert i prosessen med fødsel, noe som ofte reduserer frykt. Lamaze metoden fokuserer på konsentrasjon og pust i motsetning til avslapning. Utnytte en fødsel partner, pusteøvelser lære kvinnen å slappe av sine muskler under en sammentrekning. Den lærer kvinner å unngå frykt om tvil om levering og til i stedet svare på sammentrekningene som stimuli og ikke smerte. Fordeler med Lamaze er i stor grad følelsesmessige og psykologiske som den fokuserer på å gi et positivt miljø og trivsel under levering.

Generelt Ulemper

Uavhengig av tanken på fødsel uten smerte, smerte vil være tilstede på tross av praksis i Lamaze metoden. Respons på smerte varierer blant alle kvinner, og noen kan finne ideen om naturlig fødsel eller læren til Lamaze er ikke nok til å bekjempe denne smerten. Mange kvinner blir bekymret for den smerten de føler under fødsel, og føler at det indikerer et problem med levering. Bruken av en partner er også nødvendig, gjerne med foreldrene jobber sammen som et team. Dette er et tillegg som kan være vanskelig for noen kvinner. Lamaze er kanskje ikke i stand til å forberede seg på komplikasjoner som kan oppstå.

Minimal effekt på smerte

Ifølge en undersøkelse utført av Melzack i 1984 ser på smerten ved fødsel ved hjelp av McGill smerteskala, var det ingen konsekvent eller statistisk signifikant reduksjon i gjennomsnittlig smertescore for pasienter som bruker Lamaze i barsel. I en 2007 studie i "Kunnskapsbasert komplementær og alternativ medisin," Michel Tournaire og Anne Theau-Yonneau fant at under den aktive fasen av utvidelse eller under fødselen, er flere konvensjonelle analgetika ofte nødvendig. Studien antyder Lamaze og andre former for komplementær medisin gjøre lite for å bekjempe den faktiske smerte involvert i levering og kan fungere kun som en distraksjon under tidlig innsettende smerte bare.

Kostnads ​​Ulemper

Lamaze metoden krever mye engasjement og tålmodighet, og kan være kostbart. Klasser krever utdannede og sertifiserte fagfolk. For å bli medlem av Lamaze International samfunnet, avgifter i USA USA USA varierer fra $ 75 dollar til $ 115 dollar som i 2010. En typisk Lamaze kurs involverer minst tolv timer instruksjon og begrenser oppmøte til et visst antall par. Kursene er ofte seks uker og kan koste rundt $ 150.