Digidexo.com

Innendørs Tanning Retningslinjer

Innendørs soling kan gi deg et sunt utseende glød på selv de kaldeste vinterdag. Som solens stråler, kan sende deg til det kunstige lyset av en tanning bed utgjøre helserisiko hvis du ikke tar noen forholdsregler. Etter noen enkle retningslinjer kan hjelpe deg å unngå skade på huden din som du oppnår dine golden utseende.

Medisinering Sjekkliste

Lag en liste over eventuelle medisiner du tar, inkludert vitaminer og kosttilskudd, og ta den med til solstudio. Noen antibiotika og andre medisiner gjør deg mer følsom for lys, og kan ekskludere deg fra innendørs soling.

Gradvis Process

Deler av kroppen som vanligvis ikke ser mye lys, for eksempel bikinilinjen og magen, er mer utsatt for brenning. Introdusere disse områdene til tanning bed gradvis, for noen få minutter av gangen, for å beskytte deg selv.

Solkrem

Solkrem med solfaktor 15 eller høyere kan bidra til å hindre deg fra å brenne når du tan innendørs. Den Innendørs Tanning Association (ITA) foreslår å bruke 1 oz. solkrem som et beskyttende tiltak (se Ressurser).

Øyevern

Iført et par solbriller som filtrerer ut UVA og UVB stråler hjelper deg å unngå øyeskader som stammer fra overeksponering for innendørs tanning lys.

Lip Protection

Påfør en leppepomade å beskytte dine lepper fra å bli brent eller chapped. De fleste leppe produkter allerede har en SPF element i dem, men lese etikettene før du kjøper en for å være sikker.