Digidexo.com

Best FDA-godkjent Colon og Body Renset

Best FDA-godkjent Colon og Body Renset


Kolon helse er en integrert del av din generelle velvære. Tarmen og tykktarmen er ansvarlig for fjerning av avfall i kroppen din. Riktig colonic og tarmfunksjonen fremmer en sunn metabolisme, lever- og nyrefunksjon samt forbedre kroppens immunsystem. Kolon og kroppsrensemidler rene ut kolon og tarmer for å gi et bedre fordøyelses miljø. The Food and Drug Administration godkjenner ikke av noen kolon renset for ethvert formål utenfor medisinsk undersøkelse eller kirurgi. Godkjente rensing teknikker er begrenset.

Hydroterapi

Colon hydroterapi er den fremgangsmåte hvor et rør er innsatt i anus og lavtrykksvannspylinger inn i tykktarmen og tarmene for å løsne materiale avføring fra veggene av fordøyelseskanalen. Dette fremmer fjerning av ekstra avfall når røret er fjernet. Ved anvendelsen av eksamen eller kirurgi dette åpner for et område blottet avfall og et klarere bilde av problemområder som polypper eller svulster som kan vokse inne i fordøyelseskanalen. Hydroterapi kan utføres som en høy colonic, som spyler vann inn i tynntarmen utover tykktarmen, noe som åpner for en grundig rens, eller som et klyster eller tykktarmskylling, som spyler bare i tykktarm og endetarm.

Sodium Phosphate

Foreskrevet natriumfosfat er en annen FDA godkjent metode for kolon rensing. Foreskrevet av leger som Visicol, spyler natriumfosfat ut fordøyelseskanalen ved å trekke vann inn gjennom tarmveggene for å mykne og løsne krakk for lettere fjernes fra kroppen gjennom en serie av avføring. Brukes som anvist, 12 timer før en planlagt eksamen eller kirurgi, kan natriumfosfat føre til dehydrering som kan føre til nyreproblemer. Konsumere natriumfosfat med et glass klar væske. Administrer riktig fuktighet muntlig før og etter hver dose som fører opp til eksamen.

Dietery Fiber og kosttilskudd

Kost løselig fiber virker til å absorbere vann i fordøyelseskanalen til å bli en tyktflytende form som fremmer riktig og sunn fordøyelse av kroppslig avfall. Det fungerer som et kolon cleanser innenfor rammene av en kroppens stoffskifte. Mat kilder som inneholder løselig fiber inneholder havrekli, havregryn, og pysllium skrelle med en renhet på mer enn 95%. Psylliumskall er frøet gulvbelegg av planter og regnes som den beste kilden til løselig fiber. Et supplement som inneholder psyllium husk kan fremme bedre og mer konstruktive stoffskifte og avføring.

Alternative Tykktarms Therapies

Flere alternative kolon og kroppsrensemidler på markedet fremme fordøyelses bevegelse gjennom naturmidler som kan inneholde Senna, kamille blomster, aloe og andre naturlige ingredienser. FDA har ikke godkjent noen av disse rensemidler eller ingredienser. Fullt forskning fordeler og bivirkninger av noen av disse naturmidler. før du bruker dem. Alternative behandlingsformer har også homøopatiske midler som master rens eller sitron rens som fremmer avgiftning gjennom faste og inntak av bare en flytende drikk som inneholder renset vann, sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper. FDA godkjenner ikke master rens, eller andre homøopatiske metoder, på noen måte.

Best Colon og Body Renset

Riktig kosthold er fortsatt den beste beste og mest sunn måte å fremme intestinal og tykktarms velvære. Bruk av kosttilskudd og hydroterapi kan hjelpe, men forbruker en diett rik på FDA godkjent løselig fiber er den mest direkte og naturlig måte for kroppen å rense seg selv.