Digidexo.com

Ginger Tea Helse Fordeler

Ingefær er en rhizome innfødt til Asia, men det er dyrket i Jamaica, Brasil og Afrika også. I Vest matlaging, er ingefær mest populære for søt mat, inkludert kaker og brus. I østlige kulturer, er ingefær også sannsynlig å bli utnyttet i salte retter, slik som karriretter. Ingefær te er brygget fra roten av planten, og har en behagelig smak som de fleste liker. Det har blitt brukt i tusenvis av år i tradisjonell kinesisk medisin for en rekke plager. Romerne også verdsatt ingefær te for sine medisinske egenskaper, som gjorde europeerne på sin gjenoppdagelse. Ingefær-te har en rekke nyttige egenskaper, inkludert antinausea, antiviral og soppdrepende.

Cineole

Cineole er en av de viktigste forbindelser som finnes i ingefær. Det kan bryte opp lunger, åpne puste baner i lungene og har også anti-inflammatorisk egenskaper. En studie utført av sykehuset Fürth, Universitetet i Erlangen-Nürnberg i Fürth, Tyskland, fant cineol oljen var gunstig for å forbedre lungefunksjonen for lider av KOLS (kronisk obstruktiv lungelidelse). Cineole kan også forbedre og stabilisere humøret.

Kvalme

Ingefær har blitt brukt i hundrevis av år av asiatiske leger til å lindre kvalme. Gravide kvinner kan finne ingefær te gunstig for å redusere kvalmen av morgenkvalme når det tas i små mengder. Større mengder av ingefær kan hjelpe til kreftpasienter ved å redusere kvalme forårsaket av kjemoterapi.

Betennelse

Ingefær er gunstig for å redusere betennelse forårsaket av skade, leddgikt, sykdom og infeksjoner. Ginger blokkerer produksjon av prostaglandiner i hjernen. Prostaglandiner forårsaker betennelse når de bytter "på" i reaksjon på noe som irriterer immunsystemet. Ved å blokkere mekanismen, kan ingefær redusere hevelse og smerte. Ingefær kan være spesielt nyttig for noen med migrene, fordi prostaglandiner er en av de viktigste stoffene som fører til migrene smerte.

Fordøyelse

Ingefær er gunstig for fordøyelsen og for å motvirke fordøyelsessykdommer. Det lindrer kvalme, diaré, dårlig fordøyelse og oppblåsthet forårsaket av mat forbruk, fordi den inneholder et enzym som etterligner fordøyelsesenzym utnyttet av kroppen å fordøye protein.

Cardiac Helse

Ingefær er en god urt å bruke for å forbedre og opprettholde et sunt hjerte-systemet. Regelmessig inntak av ingefær kan senke triglyserider og LDL, det "dårlige" kolesterolet. Ingefær virker også på blodplater, noe som gjør dem mindre klebrige til å redusere sannsynligheten for klumping. Klumping av blodplater gjør at blodpropper som kan føre til hjerneslag og hjerteinfarkt.