Digidexo.com

Hva er levende organismer som menneskehandel forbruker i sine dietter?

Hva er levende organismer som menneskehandel forbruker i sine dietter?


Mange mennesker spiser levende organismer, så mye Hele 260 pounds av kjøtt per person i året, som en naturlig del av sitt daglige kosthold. Hver av disse organismene, inkludert kyr, griser og fisk, gir mennesker med et vell av vitaminer og mineraler som B-vitaminer, omega-3 fettsyrer, vitamin D, protein og zinc-- som alle er avgjørende for å opprettholde riktig ernæring og en godt balansert kosthold.

Beef

Beef utgjør en betydelig del av menneskets kosthold, med amerikanerne forbruker mer enn 25 prosent av verdens biff. Oksekjøtt gir gode kilder til sink, jern og B-vitaminer, vitamin E og K, og kalsium, samtidig som mennesker med en kilde til protein og kreatin. Seks gram oksekjøtt gi mer enn 60 prosent av den daglige verdien av protein. Men forbruker store mengder rødt kjøtt som biff kan føre til hjerte-og karsykdommer og visse former for kreft da ikke spist i forbindelse med en godt balansert kosthold og mosjon.

Svinekjøtt

Svin er høy på vitaminene B1, B6 og B12 samt magnesium, fosfor, kalium, sink og natrium. Svinekjøtt inneholder også en stor mengde protein, men betydelig mindre enn biff. Mengden av protein og fett i en porsjon av svinekjøtt varierer vidt avhengig av kuttet. Mens en stor kilde til vitaminer og protein, har svinekjøtt vært kjent for å forårsake en rekke matbårne sykdommer når det ikke er riktig tilberedt slik som trikinose samt E. coli og Salmonella forgiftning.

Fjærkre

Fjørfe inkluderer kjøtt av ulike fugler som kylling, gjess, and, struts og fasan. Fjærkre inneholder mye protein sammen med vitaminer B12, B6 og D. På grunn av sin omfattende tilgjengelighet og allsidighet, gjør kylling opp en av verdens største kilder til protein, som gir nesten 70 prosent av den daglige verdi i så lite som 4 gram . Kylling er ansett å være den magreste av kjøtt, som inneholder langt mindre mettet fett enn biff. Kylling inneholder også en stor mengde av niacin eller B3, et vitamin antatt å redusere risikoen for kreft.

Fisk

Fisk, også servert kokt eller rå, gir et vell av vitaminer og mineraler viktig for menneskets kosthold. Fisk, spesielt fet fisk som laks og makrell, inneholder store mengder omega-3 fettsyrer og vitamin D, som begge bidrar til å forbedre kognitive funksjoner, som fører til påstanden om fisk blir en "hjernen mat." Omega-3 fettsyrer er også antatt å redusere risikoen for hjertesykdom. Fisk er også en god kilde til protein, vitamin A og vitamin E. På grunn av industrielle forurensende stoffer, kan fisk inneholder høye nivåer av kvikksølv som kan være skadelige for utviklings fostre og små barn.