Digidexo.com

Fysioterapi Behandling Mål for ultralyd terapi

Ultralyd terapi bruker en maskin til å generere lydbølger (utenfor det området som mennesker kan høre) som vibrerer vev dypt under hudens overflate. Denne vibrasjonen skaper varme, som utvider blodårer i målområdet for å lindre pasientens smerte, betennelse redusere, redusere kramper i muskelen, og avgifte. Ultralyd brukes i både ikke-akutte og akutte tilstander fremskynde kroppens naturlige helbredende prosess.

Historie

Fysioterapeuter først begynte å bruke ultralyd terapi i 1940. Forsker Raimar Pohlman første gang påvist UT terapeutiske effekter i det medisinske miljøet i 1938 Berlin.

Funksjon

Ultralyd terapi utnytter det faktum at når lydbølgene er rettet mot menneskelig vev, muskler og bein varmes opp raskere enn vevet rundt dem fordi de er tettere. Dette gjør ultralyd terapi for å målrette bein og muskler direkte i stedet for indirekte. Det varmer dem gjennom huden rundt.

Funksjoner

En ultralyd terapi Apparatet har to komponenter: en base kontrollenhet og en ledning wand at lydbølgene reise gjennom. Den behandlende terapeuten benytter en gel på pasientens hud for å tillate staven å reise jevnt over hele vevet.

Advarsel

Noen bevis tyder på at pasienter med kreft (eller en historie med kreft) ikke bør gjennomgå ultralydterapi.

Teorier / Spekulasjoner

Det er antatt at ultralyd terapi effekt på betennelser stammer fra det faktum at den tiltrekker seg beskyttende mastceller til området, og det gror sener og leddbånd ved å hjelpe kroppen bygge kollagen i behandlingsområdet.