Digidexo.com

Hudlidelser i Obese

Hudlidelser i Obese


Fedme er definert som en vekt tilstand der den enkelte har blitt så overvektig at hans helse er i fare. For en person til å bli ansett som overvektige av en lege, må han eller hun har en kroppsmasseindeks på minst 30 kilo per meter squared. Noen sykdommer som vanligvis forbindes med overvektige personer er hudsykdommer forårsaket av overflødig vekt som legges på huden, og skitt og olje som samler seg i foldene av hud som ikke lett kan rengjøres eller nådd. Selv om det er mange hud lidelser knyttet til den overvektige og hver kommer med sine egne forskjellige behandlingsplan, den fremste måten å bli kvitt fedme-forårsaket hudsykdommer er å miste overflødig vekt.

Typer

Typer av fedme-forårsaket hudsykdommer inkluderer hud koder, hyperandrogenism, plantar hyperkeratose, appelsinhud, trykksår, erythrasma, perineal dermatitt, acanthosis nigricans, stasis sår, strekkmerker og åreknuter. Selv om de fleste av disse sykdommene vil bli minimert hvis pasienten taper vekt, hud koder forbli et mysterium. Vanligvis hud koder forblir på kroppen, og vil fortsette å dukke opp til tross for at den enkelte ikke lenger er overvektige. Hudlidelser forbundet med fedme er ikke smittsom.

Time Frame

For å hindre hudlidelser hos overvektige, er det viktig for den enkelte å holde ren og aktiv. Når du dusjer eller bader, er det viktig å bruke antibakteriell såpe (eller annen såpe levert av en hudlege) på innsiden av hver hudfold på kroppen. Hvis ikke blir vasket disse folder, vil bakteriene vokse og produsere en lidelse som erythrasma, noe som påvirker hudfolder der bakteriene har vokst. En overvektig person bør trene daglig for å bedre blodgjennomstrømningen og vene funksjon. Hyppig, lett trening vil gagne hele kroppen samt forebygge hudsykdommer som åreknuter og stasis magesår, som er forårsaket av dårlig blodgjennomstrømning og vene funksjon.

Effekter

Noen hudsykdommer, som follikulitt og stasis dermatitt nytte av en oljefri fuktighetskrem. Ikke bruk oljebaserte kremer som de vil tette porene og føre til bakterievekst som kan føre til sykdommer som appelsinhud. Snakk med en hudlege om andre kremer og fuktighetsgivende produkter som vil hjelpe hvis du har follikulitt, en hevelse i hårsekkene, eller stasis dermatitt, røde, kløende og flassende hud på beina. Som med andre hudlidelser forbundet med fedme, holde infeksjonen områdene rene og øke bevegelse og trene for å hjelpe blodgjennomstrømningen.

Betraktninger

En kosmetikk selskap kalt BariPeutic Health har utviklet en ny linje av hudpleieprodukter med overvektige pasienter i tankene. Fordi overvektige pasienter er utsatt for bakterier og sopp på huden, er BariPeutic Health nye Dignité linje en tre-trinns system designet for å eliminere denne bakterien vokser og sprer seg på huden. Dignité inkluderer en rensekrem, en fuktighetskrem, og en beskyttende krem, som alle er laget for å hindre hudsykdommer fra verre og sprer seg. Spør din hudlege for å finne ut hvor du kan kjøpe Dignité i ditt område.

Advarsel

Hvis du opplever sterkt kløende ekstremiteter, puss-fylte legioner, mangel på sirkulasjon eller andre svært ubehagelige symptomer assosiert med huden din tilstand, se en lege umiddelbart som spesialiserer seg på overvektige hudpleie. Hvis du har helseproblemer som hindrer deg i å trene, ikke følger instruksjonene ovenfor indikerer trening. Fedme er farlig for helsen din, og kan behandles med en gastric bypass operasjon dersom legen mener at du er en kandidat. Ellers sterkt vurdere å miste vekt for å redusere fedme-relaterte hudsykdommer og andre sykdommer forbundet med fedme.