Digidexo.com

Virkningene av bakterier og mineraler i vann fra springen

Vann er den mest vitale ting for livet. Dessverre er vann fra springen pepret med tusenvis av forurensninger, og mange mennesker er uvitende om hva deres drikkevann inneholder. Når folk blir informert om kvaliteten på deres vann, kan de gjøre bevisste valg og finne ut om vann fra springen er noe de ikke har noe imot å konsumere.

Det er hundrevis av mineraler som finnes i vann fra springen, men det vanligste mineralet er fluor. Fluor har vært i amerikanske samfunn i mer enn femti år og har blitt brukt til å forebygge sykdom, fremme helse, og kjempe mot tannråte. To andre mineraler som finnes i drikkevann er kalsium og magnesium. Disse to mineralene er også gunstig for helsen. Kalsium og magnesium er helt naturlig, og kan også bli funnet i mat.

Klor i vann fra springen

Klor er en annen kjemikalie som brukes i vann fra springen. Det brukes til å drepe bakterier som E. coli og annen skadelig bakterie som er fremtredende i vann fra springen. Klor er et effektivt desinfeksjonsmiddel som ble lagt til offentlig vannsystem til å drepe bakterier og eliminere vannbårne sykdommer; Men i store doser, kan klor være skadelig for helsen. For eksempel gravide kvinner som drikker klor har en større sjanse for misdannelser og spontanaborter.

Betraktninger

Nivået av bakterier i vann fra springen kan variere basert på den økonomiske velstanden i et land. For eksempel, har høye nivåer av miljøgifter som kan føre til død er funnet i vann fra springen i Haiti, Mexico, Den dominikanske republikk, Mellom- og Sør-Amerika og Midt-Østen.

Risiko

Embetsmenn ta mange forholdsregler for å sikre at vannsystem er trygt og rent, men det er mange tilfeller der bakterier som E. coli og parasitter siver inn i folks boliger gjennom vannsystemet. Når dette skjer, tjenestemenn ofte utstede en "koke vann rådgivende" advarsel folk til desinfeksjonsmiddelet sitt vann fra springen før du bruker det for drikking eller rengjøring.

Vann fra springen Versus Bottled

Selv om vann fra springen har sin andel av bakterier, er det generelt tryggere enn flaskevann. Vann fra springen er regulert av Environmental Protection Agency (EPA), og flaskevann er regulert av Federal Drug Administration (FDA). EPA har strengere retningslinjer, som reduserer mengden av miljøgifter som er tillatt i kommunale vannsystemer.

Forebygging / løsning

Mange byer forsøker å bøte på de bakterier nivåer i deres vann, men enkeltpersoner må innse de øker sin helserisiko når de bestemmer seg for å konsumere vann fra springen. Den mest effektive ting en person kan gjøre er å kjøpe en renset vann filter for å eliminere eventuelle bakterier og skadelige forurensninger. Vann filtre er stadig i popularitet fordi de effektivt kan gi trygg og rent vann.