Digidexo.com

Hvordan bli en sykepleier Lobbyist

Hvordan bli en sykepleier Lobbyist


Mens de fleste sykepleier lobbyister ikke er betalt, The American Nursing Association (ANA) og noen statlige sykepleie foreninger ansette lobbyister. The American Academy of Ambulerende Sykepleiere (AAAN) og Rosemary Mortimer, RN, MSN, sykepleier lobbyist og sykepleie instruktør ved Johns Hopkins, oppfordrer sykepleiere og sykepleierstudenter til å drive lobbyvirksomhet for helsereformen og søke bedre arbeidsforhold, anerkjennelse, fordeler og kompensasjon for sykepleiere ved hjelp av de følgende strategier.

Bruksanvisning

Lær hvordan USAs helsevesen fungerer. Gjør deg kjent med lover, retningslinjer og finansieringspraksis påvirker pasienter og sykepleiere lokalt, i staten og på landsbasis. For å forstå det store bildet, sammenligne amerikanske helsevesenet kostnader, leverandører, forsikringsselskaper, finansiering og resultater for de av andre industriland og utviklingsland.

Nettverks å øke din innflytelse. Ta del i sykepleier lobbyist netter. Bli med nasjonale og lokale sykepleierforbundet.

Telefon Kongressen person eller lovgivende assistent håndterer problemet som angår deg. Identifisere deg selv. Forberede et skript som heter regningen nummer og viser hovud poeng og resonnement. For eksempel: «Fortell Senator / representant [navn] at jeg støtter / motsette regningen #____ fordi ...."

E-post eller skrive en en-siders brev til Kongressen persson. I første ledd, identifisere deg og spesifikk lovgivning eller utstede du skriver om. Adresse bare ett problem per brev. Å identifisere deg selv som en bestanddel, oppgi fullt navn, adresse og telefonnummer.

Bli aktivt involvert i politikk og offentlig politikk på lokalt, statlig og nasjonalt nivå. Stemmerett ved valg. Kampanje for kandidater som støtter dine bekymringer.

Bli kjent med sentrale lovgivende spillere. Støtte sykepleiere allerede aktive i de statlige lovgivende forsamlinger og Kongressen, inkludert ANA lobbyist. AAAN antyder, "Bli kjent lovgivers ansatte. Det er ofte mer produktivt å snakke med en medarbeider enn lovgiverne selv."

Bygg troverdighet og sterke relasjoner ved å lære politiske og lovgivende prosedyrer. Shadow en erfaren lobbyist, observere som en helserelatert regningen gjør sin vei gjennom Kongressen, og / eller fungere som en lovgivende lærling.

Bær vitnesbyrd på en regning ved å gå til staten parlament eller til Washington for å fortelle din historie eller presentere dine synspunkter på en sak.

Planlegge et møte ved kongress lokale og / eller Washington, DC kontoret ved å kontakte den amerikanske Capitol Sentralbord på 202-224-3121. Legg igjen en trykt faktaark om problemet med lovgiver. Lage ekstra kopier for å delta ansatte.

Tips og advarsler

  • Når lobbyvirksomhet Congress:
  • Lytt til å utvikle en grundig forståelse av problemet og motivene til de som motsetter seg og støtter din posisjon.
  • Tydelig artikulere hva du vil og hvorfor det er viktig.
  • Presentere fakta kort, snakke med autoritet og overbevisning.
  • Bruke eksempler for å støtte din posisjon.
  • Kvitter vanskeligheter og motstand. Presentere saken for å støtte og motstrid lovgivere. Lobbyvirksomhet endrer sinn og stemmer.
  • Vær høflig. Respekter lytterens tid ved å begrense din agenda til ikke mer enn tre separate emner. Si "takk".
  • Vær profesjonell og fleksibel. Dagens opposisjon kan sikkerhetskopiere din neste regning.
  • Når svaret er "nei", omgruppere og vente på en ny sjanse.
  • Vurdere Kongressens tidsfrister og ikke gjør i siste liten forespørsler.