Digidexo.com

Bivirkninger av Botox i armhulene

Botulinum toxin, også kjent som Botox, er mest kjent for sin bruk i ansikts rynke behandling. Imidlertid er Botox også en effektiv behandling for overdreven svette i armhulene, kalt aksillær hyperhidrose, og mens det er medisiner og andre behandlinger er tilgjengelig, har de vanligvis forårsake tallrike bivirkninger, og er bare marginalt effektive ved behandling av problemet. Botox-injeksjoner er svært effektive, selv om de involverer noen potensielt alvorlige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere bivirkninger av Botox i armhulene er milde. Disse bivirkningene er ikke tegn på en allergisk reaksjon eller en alvorlig helsetrussel. Smerte og blødning på injeksjonsstedet er vanlig. Svette kan forekomme andre steder på kroppen, siden Botox hindrer den fra å inntreffe i armhulene. Noen pasienter opplever sår hals, feber, hodepine, nakke- og ryggsmerter eller influensa symptomer etter Botox-injeksjoner. Angst og kløe er mulige post-injeksjon i tillegg. Ring administrere legen for å få instruksjoner om hvordan å håndtere tegn på sykdom.

Alvorlige bivirkninger

Botox-injeksjoner kan i sjeldne tilfeller forårsake livstruende bivirkninger. Disse inkluderer allergiske reaksjoner og hjerteproblemer. Tegn på en alvorlig reaksjon inkluderer problemer med å snakke, problemer med å svelge og puste problemer. Disse reaksjonene er medisinsk nødhjelp og garanterer øyeblikkelig legehjelp.

Advarsel

Enkelte mennesker er mer sannsynlig å oppleve alvorlige bivirkninger. Disse inkluderer personer med nevromuskulære lidelser, for eksempel ALS, myasthenia gravis og Lambert-Eaton syndrom. Pasienter som hadde alvorlige reaksjoner på Botox-injeksjoner i fortiden eller reaksjoner mot noen av ingrediensene i Botox-injeksjoner er ikke gode kandidater for Botox-injeksjoner.

Time Frame

Botox-injeksjoner bare gi lindring fra overflødig svette i ca seks måneder. Ytterligere injeksjoner er nødvendig for behandling av svette. Dette betyr at pasienter må forholde seg til bivirkninger fra Botox-injeksjoner minst hvert halvår. Med nye injeksjoner, kan pasienten ha lignende reaksjoner, eller de kan reagere på nye måter til Botox-injeksjoner.

Forebygging / løsning

Ved hjelp av en lege som har lang erfaring med Botox-injeksjoner i armhulen sterkt reduserer risikoen for alvorlige bivirkninger. For å minimere ubehag under injeksjoner, en spesiell lammende krem ​​påføres 30 minutter til en time før injeksjonen hjelper utrolig. Sikre en steril hudoverflate før injisering av Botox reduserer risikoen for infeksjon.