Digidexo.com

Hva er den mest vanlige formen for angst?

Angst er et generelt begrep som omfatter sosial angst, posttraumatisk lidelse, fobier og den mest vanlige, generalisert angstlidelse (GAD). Ifølge angstlidelser Association of America, påvirker GAD 6,8 millioner amerikanere. Ofte, andre lidelser som rus og depresjon følge GAD. Heldigvis er GAD behandles og ulike tilnærminger er tilgjengelig.

Identifikasjon

GAD skrider normal dag-til-dag stress. Det er en vedvarende tilstand av overdrevet bekymring som fører til intens angst og frykt. Problemer for overdreven bekymringsfull kan være alt fra personlige forhold som helse, penger, familie, karriere til større, verdslige saker som miljø og global fred.

Symptomer

GAD symptomer begrense muligheten til å slappe av. Fysiske symptomer kan inkludere: muskelspenninger, angstanfall, hodepine, hetetokter, fordøyelsen vanskeligheter og tretthet. Konstant tilstand av stress kan også føre til irritabilitet og søvnløshet.

Effekter

Kvinner er dobbelt så stor sjanse for å bli rammet av GAD. Det oppstår vanligvis gradvis med høyest risiko mellom barndom og middelaldrende.

Feature

Både miljømessige og genetiske faktorer kan være årsaken til lidelsen.

Løsninger

Ulike metoder for selvhjelpsteknikker som innlemme høyne de fem fysiske sansene for en beroligende innvirkning kan ofte hjelpe folk med GAD. Andre metoder for mestring inkluderer: terapi, yoga, meditasjon og angstdempende medisiner.