Digidexo.com

Galleblæren homøopatiske midler

Galleblæren fungerer som en lagringsplass skap for galle som produseres av leveren. Gallestein er forekomster av harde stoffer, mest sannsynlig fordøyelsesvæsker som bygges opp i galleblæren. De fleste mennesker med gallestein er ikke klar over det. Når en gallestein beveger seg inn i kanalen, eller åpent område hvor galle strømmer inn og ut, kan det bli sittende fast der. Resultatet er intense magesmerter, feber, rygg og skuldersmerter. Hvis du finner deg selv med symptomer på gallestein, kan homeopatiske behandlinger som fungerer for deg.

Urte kosttilskudd

Calcarea carbonica, tilgjengelig i pelletsform, er et homøopatisk behandling anbefales hvis du har mage og ryggsmerter. Doseringen er fem pellets oppløst i munnen, tre ganger om dagen. Andre bruksområder for dette tillegget inkluderer behandling for utmattelse, angst og kalde klamme hender.

Chelidonium majus fungerer for ryggen, skuldersmerter og mage oppblåsthet, ofte symptomer på galleblæren problemer. Det er tilgjengelig i pelletform og den anbefalte doseringen er fem pellets oppløst i munnen, tre ganger om dagen. Det er også en god behandling for fordøyelsesbesvær.

Colocynthis, foreskrevet av homøopater til å behandle kramper, og den intense magesmerter av gallestein, er tilgjengelig i pelletsform. Fem pellets, tre ganger om dagen, er det anbefalt dosering. Behandler også raseri og følelsesmessig opprørt.

Vitamin kosttilskudd

Galleblæren problemer har en tendens til å oppstå på personer som mangler visse næringsstoffer i kostholdet. Legge til et tillegg på vitamin C, vil E og kalsium bidrar til å forhindre gallestein

Diett

Hvis du har galleblæren smerte, er det best å ha en høy fiber diett med sunt fett. Du bør fokusere på frukt, grønnsaker, fisk og nøtter. Endre kosthold kan bidra til å forhindre ytterligere gallestein fra forming.

Galleblæren Cleanse

En galleblæren rens er et alternativ middel for behandling av gallestein. Hensikten er å spyle gallestein i tarmen og deretter ut av kroppen din. Det består av å drikke fruktjuice, olivenolje og gjør en saltvann flush. For fire dager, du raske, drikker bare eplejuice og destillert vann. I morgen eller kveld, legger du to teskjeer av uraffinert salt i en liter lunkent vann og drikk det. Du kan deretter ligge på din høyre side i 30 minutter.

På den tredje natten av den raske, du drikker en halv kopp virgin olivenolje og deretter drikke en fjerdedel kopp sitronsaft. Du må sove den natten på høyre side med to puter propping deg opp.

Advarsler

Det viktig å huske kosttilskudd og galleblæren flush er uprøvd metoder. Hvis smertene er intense, bør du oppsøke lege. Hvis du tar medisiner for andre tilstander, konsultere legen din før du tar kosttilskudd.