Digidexo.com

Hvordan Adresse Teenage overstadig drikking

Alkohol er et stoff; en som mange tenåringer er avhengige av. Stadig drikking er definert som forbruker fem eller flere drinker på en gang. Ifølge US Department of Health and Human Services, mer enn 35 prosent av voksne som lider av et alkoholproblem utviklet symptomer av den tiden de var 19 år gammel. Tenåringer stadig drikke fordi de er nysgjerrige, de tror det vil gjøre dem føler seg bra, de ønsker å føle seg eldre, eller de ønsker å redusere stress. Adressering tenåringsstadig drikking kan være vanskelig; men det er et nødvendig skritt for alle foreldre.

Bruksanvisning

•  Se etter tegn på tenårings Bringe drikking. Dette kan omfatte særegne atferd, en endring i venner, bor ute sent på kvelden eller stjele penger til å kjøpe alkohol.

Snakk med barnet ditt om dine bekymringer, og pass på å gjøre mer å lytte enn å snakke. Har uformelle, pågående samtaler ved å spørre henne spørsmål om overstadig drikking.

Forklar farene ved overstadig drikking. Mange tenåringer innser ikke hvor mye alkohol det er i visse drinker. Forklare det søte drikker, selv om de inneholder juice eller soda, inneholder betydelige mengder alkohol.

Tenk tidlig intervensjon og terapeutiske programmer for å holde barnet fra å skli inn i en alvorlig alkoholproblem. Disse inkluderer naturprogrammer og villmarkscamp.

Få hjelp fra en annen voksen tenåring klareringer. Noen barn ønsker ikke å åpne opp for sine overordnede om presset til å drikke, men de kan føle seg mer komfortabel med en familie venn, slektning eller rådgiver på skolen. Verve hjelp av denne andre personen til å starte en samtale om farene ved overstadig drikking.

Tips og advarsler

  • Ikke forby tenåringer fra å drikke eller forkynne for ham om farene.
  • Ikke prøv å skremme tenåringer ut av vanen.