Digidexo.com

Bivirkninger av Cayenne Pepper Treatment

Bivirkninger av Cayenne Pepper Treatment


Cayenne pepper, hot pepper som legger et spark til så mange krydret retter, har også en lang historie som en urtemedisin som brukes til å øke blodsirkulasjonen, berolige magesmerter og øke stoffskiftet. Den aktive ingrediensen, capsaicin, kan nå fås som en salve eller krem ​​å gni på verkende ledd og muskler. Den best kjente bivirkning, enten brukt på huden eller internt, er varmen.

Drikk med forsiktighet

De som drikker cayenne pulver blandet i vann bør være oppmerksom på at det vil brenne mens blir svelget og også når utskilles. Noen foretrekker cayenne kapsler for å minimere denne effekten. For de som ønsker mer direkte innvirkning cayennepulver i vann, er det klokeste å begynne med mindre mengder, så lite som 1/4 ts. cayennepulver per glass med varmt vann. En annen nyttig idé er å holde en andre glass vann i nærheten for å fortynne eventuelle brennende effekt i munnen. De som fortsetter å bruke cayenne vanligvis finner at kroppene deres justere og tåler større doser uten følsomhet.

Eksterne Bruk tips

Når du begynner å bruke salver og kremer som inneholder capsaicin, er det best å begynne med å teste på et lite område av huden. Sørg for å bruke bare på hel hud. Etter å gni den på, hvis varmen viser seg å være for mye, krem ​​eller salve kan fjernes med oppvaskmiddel eller baby shampoo. Tørke ned med rubbing alkohol etter vask vil sikre at all capsaicin har blitt fjernet. Slimhinner er spesielt følsomme, så vær nøye med å unngå å berøre øynene eller nesen etter å ha håndtert cayenne pulver eller capsaicin krem.

Gastric Problemer

Cayenne har blitt brukt til å behandle magesår, men for stor for en dose kan inflame dem, slik at pasienter med magesår, halsbrann eller gastritt bør bruke det i små doser forsiktig, og kontakt lege for eventuelle mageproblemer.

Allergi mot Cayenne

En allergi noen mennesker utvikler, kalt "Latex-frukt syndrom," kan inkludere cayenne. Disse allergenene finnes i cayenne samt banan, kastanje, avokado, mango, kiwi og naturlig gummi elementer som latekshansker, kondomer og ballonger. Symptomer inkluderer hudutslett eller elveblest, magesmerter og oppkast, og hodepine.

Deadly Nightshade Toxicity

Selv om det ikke teknisk sett en allergi, mange mennesker er genetisk ikke behandle solanine, en mildt giftig kjemisk stoff som finnes i alle planter i dødelig søtvier familien. Cayenne er en søtvier, som er poteter, tomater, aubergine og alle paprika inkludert paprika, chilipepper og paprika. Symptomer på søtvier toksisitet kan være utslett, magesyke, hodepine, leddsmerter, muskelsvakhet, smerte eller spasmer. For de som mistenker at deres symptomer kan være forårsaket av søtvier følsomhet, bor borte fra disse matvarene for noen uker eller måneder bør tillate kroppen å tømme ut solanin.

Advarsel

Cayenne har vist seg å samhandle med blodfortynnende, antacida og aspirin, slik at de som vurderer å ta cayenne som har alvorlige medisinske tilstander og som bruker de resept eller over-the-counter narkotika bør først konsultere med deres helse-omsorg leverandøren.