Digidexo.com

Medisinsk informasjon på apotek narkotika

Medisinsk informasjon på apotek narkotika


Når en lege foreskriver en medisin, pasienten vanligvis plukker opp resept og stoffets medisinsk informasjon på apoteket. Dette medisinsk informasjon er nødvendig av Federal Drug Administration slik at pasienten vet hvilken type medisin, dosering, antall påfyll tillatt og eventuelle bivirkninger. Les alltid medisinsk informasjon for å sikre at du har fått riktig medisinering på riktig dosering. Informasjonen vises på flaske etiketter samt i en pamflett på apoteket inneholder med kjøpet. Å snakke med apoteket om dine bekymringer er også en klok løpet av handlingen.

Bruksanvisning

Hvert apotek resept vil ha navnet på medisinen sammen med instruksjoner om hvordan å administrere medisiner. Instruksjonen detalj doseringen i teskjeer, spiseskjeer eller milliliter for flytende medisiner og en mengde for medisinering i pilleform. Den medisinske informasjon forteller også fremgangsmåte for å ta medisinen, for eksempel oralt eller ved injeksjon --- så som insulin. Etiketten skal også inneholde beløp av medisiner i flasken og dosering styrke.

Lagring

Apotek narkotika etiketter inneholder informasjon om riktig oppbevaring av medisinen. Medisinering kanskje må holdes unna direkte sollys, fuktighet og høy luftfuktighet. Dette hindrer at medikamentene fra å miste effektivitet. Andre apotek narkotika kan kreve kjøling. Alltid ta notat av lagringsanvisningene, og plasser aldri medisiner på badet medisinskapet som det er et fuktig sted med høy luftfuktighet.

Drug Interaction

Apoteket kan gi deg medisiner som detaljer spesiell informasjon om legemiddelinteraksjoner. Visse medisiner, da tatt med andre medisiner, kan forårsake alvorlige helseeffekter. Hvis du er bekymret for din medisinering reagerer med andre stoffer eller du opplever bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart for de beste rådene. Kontakt Gift Hotline på 1-800-222-1222 eller gå til legevakten hvis narkotika er i samspill på en negativ måte.

Side Effects

Apotek narkotika vil liste bivirkning informasjon på etiketter og i heftet. Den medisinske informasjonen detaljer de symptomene du kan oppleve når du tar stoffet, som for eksempel svimmelhet, døsighet, urolig mage eller rikelig svette og feber. Sjekk alltid instrukser om bivirkninger. Noen medisiner advare om å betjene maskiner eller kjøre.

Online Information

Utføre online søk for medisinsk informasjon. Ved å se opp medisinen navn, kan du finne ut om noen har opplevd noen alvorlige problemer med apotek narkotika, en liste over mindre dyre generiske merker og hvis Food and Drug Administration noensinne har måttet tilbakekalle visse merker av stoffet. Gjennomføre online forskning gjør det mulig å få en forståelse av visse apotek narkotika som du kanskje ønsker å diskutere med legen din. Alltid være forsiktig med informasjon på nettet, siden ikke alle medisinske opplysninger kan være unøyaktig eller holdes up-to-date.