Digidexo.com

Slik Care for en pasient med magesår

Frem til ganske nylig, ble det antatt at et magesår var forårsaket av stress. Det var først i løpet av de siste to tiårene at forskere lært at det faktisk er forårsaket av en infeksjon med et patogen kalt Helicobater pylori. Magesår skape åpne sår langs slimhinnen i tynntarmen. Forstå hvordan å behandle pasienter med magesår vil hjelpe deg å gi trøst til pasienter og deres familier.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Oppmuntre pasienten til å opprettholde en medisinering tidsplan hvis antibiotika har fått foreskrevet. Angi en alarm for å minne pasienten når det er tid for hver dose. Det kan være nyttig å gi en matbit i løpet medisinering doser for å forebygge kvalme.

Hold pasienten hydrert. Tilbyr rikelig med koffeinfri, ikke alkoholdige drikkevarer. Varier for å forhindre kjedsomhet og for å oppmuntre til væskeinntak.

opplyse pasienten om viktigheten av røykeslutt. Diskuter sammenhengen mellom røykeslutt og økt helbredelse av magesår. Tilby pasienten sukkerfri tyggegummi eller harde drops for å erstatte et ønske om røyk.

Gi pasienten over-the-counter antacids å lindre magesår symptomer. Følg medisiner instruksjonene nøye. Sjekk med pasienter med jevne mellomrom for å avgjøre om ytterligere syrenøytraliserende behandling er nødvendig.

Hjelp pasienten redusere hans eller hennes stressnivå. Mens det er nå kjent at stress ikke forårsaker en ulcer, er det antatt at stress kan forverre dens symptomer. Bidra til å redusere pasientens stressnivå ved å lytte til deres bekymringer, og hjelpe dem å holde orden, og overvåking av antall og type kontor besøk.