Digidexo.com

Årsaker til venstre skulderblad Pain

Årsaker til venstre skulderblad Pain


Venstre skulder smerter er ikke en uvanlig sykdom, og det kan påvirke folk i alle aldre. I de fleste tilfeller denne smerten er veldig mulig å behandle, men å forstå årsaken til det er nøkkelen i å finne riktig behandling. Hvis du lider av smerter i venstre skulderblad, lære noen ting om hva som kan være årsaken til smertene, for bedre å lindre den.

Aldring Pains

En vanlig årsak til venstre skulderblad smerte kan rett og slett være aldringsprosessen. Etter hvert som du blir eldre, ledd og bein begynner å bli svakere og mer skjør, noe som gjør dem mer utsatt for leddgikt som kan føre til smerter og plager. Vanligvis vil legen din hjelpe deg med å finne en behandlingsmetode som passer alvorlighetsgraden av saken.

Sleeping Wrong

En annen årsak til smerte du kan være følelsen i skulderen din er rett og slett ved å sove på venstre skulder på feil måte. Sleeping feil kan føre til at muskelen til å sette feil eller lage din skulderblad føle seg ut av klask i noen dager. Det vanligvis vil avta med hjelp av et varmt bad og forebyggende tiltak. Prøve å sove på en annen måte eller på en annen side, eller bruke to puter i stedet for én for å hindre smerten i å komme tilbake.

Klem Nerve

Hvis din skulder blad smerte presenterer også med smerter som reiser nedover armen din, kan en mulig årsak være en klemt nerve. Klemte nerver er vanligvis svært behandles med enten over-the-counter medisiner eller muskel relaxers at legen kan foreskrive. I noen tilfeller kan en klemt nerve også motta fysioterapi behandling for å hindre den fra å returnere.

Rotator Cuff eller Muscle

En annen smerte i skulderblad kan være forårsaket på grunn av en revet rotator cuff eller muskel i skulderen. Disse smertene kan vanligvis bli diagnostisert enkelt fordi de er vanligvis forårsaket av skade eller under fysisk aktivitet. Ofte med legen din vil gjøre en X-ray diagnostisere dette problemet, og i mange tilfeller kan det fikses med kirurgi og fysioterapi.

Flu Pains

En vanlig årsak til mild skulderblad smerte kan også være enkel sykdom av influensa eller forkjølelse. Dette er vanligvis på grunn av smerter i kroppen og smerter forårsaket av betennelse assosiert med sykdommer og virus. Smerter som dette vanligvis gå bort kort tid etter selve sykdommen gjør, men for å lindre dem raskere, prøv å bruke varme kompresser eller en oppvarming og kjøling gel.

Extreme Pain

En mer alvorlig årsak til smerter i venstre skulderblad faktisk kan være et signal om noe galt i en annen del av kroppen din, som dine organer. Vanligvis denne smerten vil merkes mest i den nedre delen, eller like under skulderbladet. Smerter i venstre skulderblad kan signalisere problemer med organer i brystet og mageområdet som hjertet eller magen.