Digidexo.com

Virkningene av Coumadin & Sesame Oil påføres huden

Virkningene av Coumadin & Sesame Oil påføres huden


Coumadin er et merkenavn for warfarin - en antikoagulerende medisiner vanligvis foreskrevet for å behandle og forebygge hjerteinfarkt, slag og blodpropp (blot propper). Coumadin tynner ut blodet ved å senke kroppens produksjon av vitamin K, et viktig vitamin for blodpropp. Coumadin kan negativt samhandle med andre legemidler, vitaminer og mat. Sesamfrøolje påføres eksternt kan interagere med Coumadin på grunn av måten sesamfrøolje absorberes. Forstå mekanismen av sesamfrø olje absorpsjon kan hjelpe Coumadin brukeren avgjøre om denne oljen er trygt å bruke. Hvis du tar Coumadin, bør du snakke med legen din før du bruker sesamfrø olje.

Coumadin og vitamin K

Coumadin hemmer vitamin K produksjonen for å hindre blodpropp. Ifølge Coumadin pasientinformasjon nettside, Coumadin blokkerer dannelsen av koagulasjonsfaktorer i leveren som er avhengig av vitamin K. Pasienter må overvåke vitamin K inntak tett ved forbruk av regulerte mengder matvarer med vitamin K, vanligvis 80 mikrogram daglig for en 2000 -calorie kosthold. Eventuelle endringer i vitamin K inntak kan gjøre Coumadin mindre effektiv og øke blodkoagulerende evner.

Coumadin og vitamin E

Andre vitaminer samhandle med og gjøre Coumadin mindre effektiv. Vitamin E i store doser kan tynne blodet. The Merck Manual elektroniske medisinske bibliotek sier at vitamin E kan forsterke den antikoagulerende effekten av vitamin K-antagonister som finnes i Coumadin. Coumadin brukere advares mot å ta vitamin E i store mengder på grunn av fare for over-tynner blodet.

Sesame Seed Oil

Sesamfrø inneholder fiber som kalles lignans, som i sin tur inneholder stoffer som kalles Sesamin og sesamolin. Disse stoffer er antatt å øke vitamin E og kontrollere blodtrykket. De samme stoffer finnes i sesamfrøolje. Sesamfrø olje påføres lokalt absorberer raskt og dypt og når blodet gjennom blodkapillærene under huden. Det skjærer gjennom vev, går rett til beinet og fjerner skadelige giftstoffer. På grunn av at oljen trenger inn så dypt, er det sannsynlig at de vitaminer som inneholdes i oljen hurtig inn i blodbanen, så vel.

Coumadin og Sesame Seed Oil

Coumadin tynner ut blodet for å forhindre blodpropp. Vitamin E og andre stoffer som finnes i sesamfrø olje kan også tynne blodet. Kombinere de to kunne resultere i blodet tynnes til en farlig grad. Rådfør deg med en lege før du bruker sesamfrø olje på huden, slik at Coumadin nivåer kan overvåkes for å sikre dens fortsatte effektivitet.