Digidexo.com

Hvordan behandle bunions uten kirurgi

Hvordan behandle bunions uten kirurgi


Hvis du lider av bunions og ikke ønsker å gjennomgå en operasjon, er det måter å behandle bunions uten å gå under kniven. Selv om den eneste måten å bli kvitt bunions er ved kirurgisk hjelp, mange bunions er ikke alvorlig nok til å rettferdiggjøre kirurgi og smertefulle symptomer kan behandles med hell.

Bruksanvisning

•  Få fysioterapi. Fysioterapi i form av elektrisk stimulering, massasje, ultralyd eller administrering varmt pakker til Hallux valgus reduserer hevelse og lindrer smerte.

Stabil føttene ved å plassere orthotics inni skoene. Bunions danner vanligvis på grunn av en ufullkommenhet i strukturen av foten. Orthotics vil bidra til å rette eventuelle feil og lindre smerten av bunions. Du må besøke en podiatrist som har spesialisert seg på å lage orthotics.

Bruk komfortable sko som passer riktig. Foruten arv, dårlig tilpasset fottøy er en ledende årsak til dannelse av bunions. Iført sko som gir deg den støtten og komforten du trenger vil holde bunions blir verre.

Bruk produkter spesielt utviklet for å lette ubehag av bunions. Puter, padding, bukseseler, splinter og tå spacere er alle apparater som kan brukes på foten for å gi komfort og hindre bunions blir verre.

Hold av føttene så mye som mulig. Hvis du er på føttene hele dagen, fjerne skoene dine på slutten av dagen og bruke is til Hallux valgus å redusere hevelse.

Hint

  • Ta over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som Tylenol eller Advil å bidra til å redusere hevelse av bunions.