Digidexo.com

Recovery Time for Trakk Tilbake Muscle

En trukket tilbake muskel refererer til en stamme av enten muskel eller sene. Korsryggen er et vanlig sted å oppleve en mindre rygg belastning. Mindre stammer er ikke alvorlig og vil gro med riktig restitusjon og rehabilitering øvelser. Tiden det tar for en trukket tilbake muskel til å helbrede, vil avhenge av hvor alvorlig belastningen er.

Årsaker

De vanligste årsakene til en trakk muskel i ryggen er overdreven bruk eller overbelastning. I hovedsak muskelen er strukket så langt enten for fort eller for lang varighet. Dette betyr at du bruker musklene for mye og det er trøtt og ute av stand til å opprettholde aktivitet og slites ned, eller du legge for mye vekt eller motstand forårsaker stress på muskel og sene fiber. Du kan oppleve en trakk muskel fra kronisk bruk eller en akutt skade.

Alvorlighetsgrad av Strain

En liten rift i senen kan være forårsaket av overforbruk for eksempel en utvidet eller altfor sprek trening. Denne belastningen kan verke, men vil sannsynligvis ikke føre til mye hevelse eller skarp smerte. Som tårene bli mer uttalt i et område, kan du legge merke til hevelse og blåmerker rundt muskelen med mer intens smerte. Alvorlige stammer er preget av en fullstendig ruptur av muskel eller sene bringe trukket bort fra muskelen. Dette fører ofte til immobilitet med alvorlig hevelse, blødning og blåmerker.

Recovery Time

En mild belastninger som følger av en intens trening kan ta bare noen få dager å lege så lenge du ikke fortsetter en aktivitet som understreker at regionen i ryggen. For en mer alvorlige belastninger hvor det er en moderat rift i muskel eller sene, vil flere uker være nødvendig å gå tilbake til virksomhet, og opp til 6 uker for å gå tilbake til optimal helse. Alvorlige stammer trenger å bli vurdert av en lege, og kan kreve kirurgi for å koble den knuste vev. Dette kan kreve flere måneder for å samle krefter med fysioterapi. Gjenopprettingstiden avhenger av behandlingsprogrammet påført skade.

Behandling modaliteter

De fleste rygg muskel stammer vil dra nytte av bruk av over-the-counter anti-inflammatorisk medisin. Dette vil hjelpe med hevelse og smerter forbundet med skaden. Mens du vil ønske å hvile trakk muskler, trenger du ikke ønsker å gå inn i en periode med inaktivitet å fullstendig hvile ryggen. Dette vil skape ytterligere stivhet og føre til andre problemer, bremse helbredelsesprosessen. Ice vil også bidra til å redusere hevelse og bør brukes utelukkende for de første 48 timer etter skade. Etter denne perioden veksler is med varme for å varme opp området, og strekker seg bruke til å gjenopprette fleksibilitet til området.

Hindre reinjury

Hvis du har trukket en muskel i ryggen din bør du vurdere hvordan skaden skjedde i første omgang. Mens det er lite å hindre tilfeldige ulykker, kan du gjøre mye for å hindre overforbruk og overbelastning. Den første er å opprettholde god holdning og øke fleksibiliteten og styrken i kjernemuskulaturen i rygg og mage. Bygge styrke i dette området vil tillate deg å forbedre evnen til å tåle tyngre belastninger for lengre varigheter. Alternative treningsøkter å gi tilbake en pause og kryss-tog med aktiviteter som ikke legger belastning på ryggraden og tilbake. Disse inkluderer svømming, yoga og pilates.