Digidexo.com

Hvordan figur Bipolar Symptomer

Bipolare symptomer varierer sterkt fra person til person, men kan styres med de riktige verktøyene. Finne personlige kriterier for maniske og depressive tilstander vil bidra til å kartlegge bipolare symptomer. Kartlegging bipolare symptomer kan bistå psykiater i vurderingen av oppturer og nedturer i en pasients kjemisk tilstand og justere behandlingen deretter. Når under kontroll, kan bipolar lidelse pasienter og familier føre oppfylle liv praktisk talt fri for den skremmende påvirker av den daglige mani og depresjon.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Skriv ned alle personlige følelser, følelser, atferd og utbrudd i en uke for å fungere som en baseline. Kartlegge alle hendelser deltok og sosiale interaksjoner med en liste over tider med armbåndsur.

Bestem personlige kriterier for maniske faser, slik som å bruke penger med letthet, søvnløshet, plutselige utbrudd av positiv energi, kreativitet, grandiose tanker, hyperseksualitet, og ukontrollerbar snakke eller latter.

Bestem personlige kriterier for depressive faser, som kan inkludere, men er ikke begrenset til tilbaketrukne atferd, verbale og følelsesmessige utbrudd, mangel på motivasjon, overdreven søvn, apati, og negative, voldelige eller irrasjonelle tanker.

Divide papir i fire vertikale kolonner, og inn i 25 horisontale rader. I diagrammet øverste rad etiketten fire kolonner Time, kvantifisere, manisk og depressiv.

Bær notatblokk og penn daglig for å kartlegge maniske og depressive tilstander og tider. Kolonnelisten kvantifisere i et tall fra 1 til 10 for å beskrive intensiteten av følelsen; 1 er laveste rating og 10 er den høyeste rating av følelser under en episode.

Del notisblokken månedlig med en personlig lege eller mental helse spesialist som en psykiater. Fortsett hver dag merking bipolare symptomer for å sikre den mest effektive behandlingen.

Tips og advarsler

  • Kontakt en mental helse spesialist hvis du føler at du eller et familiemedlem trenger psykiatrisk hjelp.