Digidexo.com

Hvordan kjøpe Individuell Priority Health Insurance

Bor du i Michigan? Er du ute etter kvalitet helseforsikring til rimelige priser? Priority Health kan hjelpe deg å få akkurat det du leter etter. Det er en Michigan-baserte helseforsikring selskap som har vært i drift siden 1996. Det tilbyr Medicare og Medicaid dekning tjenester og gruppe og individuell helsevesenet planer.

Bruksanvisning

•  Forstå de ulike planer som tilbys av dette selskapet. Priority Health Insurance tilbyr mange individuelle helseplaner som PriorityMedicare verdi, PriorityMedicare, PriorityMedicare Plus og PriorityMedicare Rx. Disse planene har ulike fordeler og premier. Med disse Medicare planer, kan du få alle deler, nemlig A, B, C og D, i en enkelt plan. En fordel med PriorityMedicare planer er at du kan bruke et enkelt kort for legebesøk og reseptbelagte legemidler i stedet for å frakte flere Medicare-kort. Det er ingen egenandel for i-nettverk leger og sykehus, mens kostnaden for ut-av-nettverk leger og sykehus er $ 300. Under disse individuelle helseforsikring planer, er det maksimale ut-av-lomme utgifter $ 3350.

Kjenn fordelene ved innmelding. Det er mange fordeler ved å velge Priority Health Insurance planer. Det er svært lite papirarbeid involvert i søknadsprosessen, og deres kundeservice agenter jobber hardt med å løse dine spørsmål og problemer. I tillegg kan du se detaljene for plan, krav og resepter online på deres hjemmeside. De tilbyr gratis klasser og to helse tidsskrifter hvert år. For ytterligere informasjon, besøk Priority Health Insurance. Se Ressurser for link.

Meld deg på programmet du ønsker. Dette selskapet har kvalifikasjonskrav, og du må bekrefte at du oppfyller kravene. For eksempel må du være registrert i Medicare del A og B, kan du fortsette å betale din del B premie og bor i en av 23 godkjente stater. For ytterligere informasjon, besøk Priority Health Insurance.

Det er veldig enkelt å melde deg på de enkelte helseforsikring planer av Priority Health. Du kan velge å gjøre det på nettet, via telefon eller mail. Før du melde deg på ett av disse planene, må du ha din Medicare-kort og ID og gruppenummer, hvis du har også reseptbelagte stoffet forsikring. Selskapet vil kreve navnet på din primære omsorgsperson, andre leger eller sykehus og antall og adresse langsiktig omsorg anlegget, hvis du er bosatt i anlegget.

Motta en bekreftelsesbrev. Prioritet Medicare vil sende et brev som bekrefter mottak av din påmelding, og det vil ha effektiv dato for dekning. Den kan brukes som en forsikring før du får kortet ditt. I mellomtiden vil selskapet sende skjemaet til Medicare, og etter deres vurdering, vil du motta en endelig bekreftelse brev. Ikke avbryte noen annen Medicare eller supplerende forsikring til du får den endelige bekreftelsen.