Digidexo.com

Nese Congestion rettsmidler

Nese Congestion rettsmidler


Tett nese eller tett nese er typiske med forkjølelse, influensa, allergier og bihulebetennelse. Mens ubehagelig, det er mange forskjellige måter å raskt tynt slim buildup i nasal passasje og fremme rask drenering. Behandlingsalternativene spenner fra over-the-counter produkter til naturlige eller at-home rettsmidler.

Unn den underliggende årsaken

Bestemme underliggende eller rot årsak til nesetetthet er viktig for å behandle denne tilstanden. Ulike forhold fra forkjølelse til allergi kan produsere en tett nese, og bøte på den spesifikke trigger kan bidra til å helbrede lunger og avverge fremtidige problemer. Opplever andre symptomer som hoste eller sår hals kan tyde på en kald, og over-the-counter kulde medisiner med en decongestant kan gi rask lindring. Dersom symptomer opptrer plutselig etter eksponering for en irriterende eller utendørs allergen, vil et antihistamin sannsynlig redusere symptomer på nesetetthet og fremme mucus drenering.

Drikke

Tykt slim fast i nesepassasjen er vanskelig å utvise. Noen mennesker velger å behandle nesetetthet naturlig med at-home rettsmidler. Forbruker ekstra væske som juice, vann og buljong er en rask og effektivt middel for å løsne eller fukte slim i kroppen.

Bruk Luftfuktere

Tørr luft i hjemmet eller på kontoret kan tykne slimet og påvirke din evne til å lindre lunger. Luftfuktere bekjempe dette problemet ved å fukte luften i dine omgivelser. Plassere en luftfukter i nærheten av sengen om natten eller posisjonere en på kontoret eller i stuen kan raskt bryte opp slim lunger i nesen og stimulere drenering.

Steam

Fuktig, varm damp er også en rask rette for tett nese. Det er flere måter å oppnå resultater. Ta en 15- til 20-minutters dusj, eller bare sitte på badet med varmt vann rennende og døren lukket. Hvis du har tilgang til et lokalt treningssenter, bør du vurdere å henge ut i boblebadet eller badstuen i 20 minutter. I tillegg til dusjer og badstuer, puste i varm damp fra en bolle med suppe eller gryte av te bidrar til å bryte opp lunger, som betyr å plassere en fuktig, varm klut over ansiktet ditt.