Digidexo.com

Økonomisk hjelp for MS

Kronisk sykdom er mer enn ødeleggende eller invalidiserende, er det også kan tappe din økonomi. Dette gjelder ikke minst når du arbeider med multippel sklerose. Med MS, kan symptomene komme og gå, slående fra ingensteds og rester for uforutsigbare perioder.

Pasienter med multippel sklerose kunne føle stor i dag, men være ute av stand til å gå i morgen, og har problemer med syn dagen etter. Utvalget av utgifter strekker seg fra tapt lønn til behandlinger. Levetidskostnader for en person med MS kan øke til 2,2 millioner. Heldigvis er tilgjengelig hjelp hvis MS er et problem for deg.

Spør og du skal motta

Aktiv forskning pågår for å finne en kur for multippel sklerose. Nå som forskerne har tilgang til stamceller, kan denne vaksinen faktisk være på horisonten for neste generasjon av MS-ofre. The National Multiple Sclerosis Society (NMSS) gitt $ 50 millioner for å finansiere 440 studier og forsøk i 2008 alene.

Denne organisasjonen har etablert i overkant av 60 kapitler over hele USA og utover. På et mer personlig nivå, større kapitler også gi økonomisk bistand til personer i nød. Mindre kapitler kanalisere sin energi inn i å knytte pasienter med tilgjengelige ressurser i samfunnet.

Søk og du skal finne

Multiple Sclerosis Association of America (MSAA) er en annen organisasjon bistå pasienter. Tre viktige programmer motta midler fra denne kilden: MR Diagnostic fondet og utstyr Distribution programmet samt en kjøleutstyr Distribution Program.

Den MSAA- gjør betalinger direkte til MRI-leverandøren for formålet innledende diagnose. Elementer som MS-pasienter trenger for sikkerhet og bekvemmelighet er tilgjengelig gjennom dette programmet. Til slutt, MS-pasienter som opplever episoder henføres direkte til varme følsomhet er kvalifisert for elementer for å redusere disse symptomene.

Knock og det skal bli lukket opp for dere

Grants gi tilskudd til hjemmepleie, vitale nødhjelp og hjelpemidler. Multiple Sclerosis Foundation (MSF) forvalter disse midlene. Men, har Leger Uten Grenser ingen måte å vite at du trenger dem med mindre du la dem vite.

Hjemmesykepleien er et stipend-finansiert program for pasienter med behov for lys housekeeping, måltid forberedelse, transport og avlastning. For pasienter som trenger bærbare ramper, rullestol, høyttalertelefon, håndkontroller, briller eller etappe bukseseler, har Leger Uten Grenser et annet program med midler for disse hjelpemidler.

Pasient Assistance Program (PAP) bidrar med engangs nødhjelp. Det vil betale slike regninger som husleie, akutte reparasjoner og verktøy hvis varen er for sikkerheten, trivsel eller uavhengighet av pasienten. PAP bistår også de som trenger medisiner ved å knytte dem til narkotika selskaper der det er mulig.