Digidexo.com

Hvordan lage parfyme med tre Fortynningskrav Duftende oljer

Hvordan lage parfyme med tre Fortynningskrav Duftende oljer


Tre prosent fortynning eteriske oljer har blitt tynnet ned litt med en transportør olje, som for eksempel jojoba, kokos - eller i noen tilfeller rose-hip olje. Dette fortynning metoden gjelder som regel til høy kvalitet essensielle oljer som gult, rose og jasmin absolutt. Når du gjør parfyme fra 3 prosent fortynning essensielle oljer - du får muligheten til å lage høykvalitets dufter - uten å bruke en arm-og-en-leg.

Bruksanvisning

•  Lag en blanding av tre prosent utvannings oljer i en 2 oz. miksing parabolen. En total av et halvt gram av oljen er nødvendig. Du kan bruke en type olje duft, eller du kan lage en blanding av så mange du vil. Bruk engangs plastpipetter for hver ny duft du bruker.

For eksempel 1/4 oz hver av rose og nellik, skaper en flørtende og feminin duft.

Legg til rubbing alkohol til blande fatet blended olje. Omrør løsningen med en pipette. Alkohol tynner ut oljen base av duften, og suspenderer duft i den. De fleste kommersielle parfymer inneholder alkohol.

Suge opp hjemmelaget parfyme med en annen plast pipette. Klem væsken i en parfymeflaske eller hetteglass med din choice.Secure lokket på flasken eller hetteglass og rist kraftig i et minutt, for ytterligere å blande parfyme. Den er klar til å bli brukt umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Gjør en alkohol-fri versjon ved å legge litt kokosolje og polysorbat 20, som er en emulgator som finnes i håndverket butikker. Et alkoholfritt parfyme ikke sette flekker på klær eller tørke ut huden.