Digidexo.com

Hvordan Slipp Frykt og Resistance

Hvordan Slipp Frykt og Resistance


Vinne og slippe frykt og motstand i livet ditt kan være en utfordrende oppgave. Frykt kan lamme en person, og etterlot ham hjelpeløs å reagere eller flytte på. Mange mennesker er resistente å prøve nye ting eller gå videre fra visse hendelser i livet, men for å finne ekte lykke, må man lære å slippe taket. Dette kan oppnås ved å følge noen enkle trinn og dedikere deg selv til prosessen.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over alle frykt du har i livet ditt. Ikke hold tilbake og skrive ned hver siste frykt du noensinne har hatt. For eksempel kan du ha flyskrekk, en frykt for døden og en frykt for å mislykkes. Skriv alle disse ned og rangere dem fra 1 til 5, avhengig av hvor mye de påvirker livet ditt. Bruk en for ikke mye effekt i det hele tatt og 5 for en ødeleggende effekt på livet ditt.

Lag en annen liste over alle de tingene du gjør motstand mot i livet ditt. Dette kan være å motsette seg hjelp fra andre eller å motsette seg å flytte til en annen stat. Skriv disse ned og bruke samme ranking system i trinn 1 for å diskutere hvordan de påvirker livet ditt.

Start med de høyest rangerte frykt og ting din motstå. Spør deg selv hvorfor du redd for disse tingene, eller hvorfor du motstå dem. Lag en liste over alle de grunnene du har å frykte visse ting og alle grunnene du motstå andre ting. Kom opp med en counter-statement for hver enkelt. For eksempel, hvis du har en frykt for å fly på grunn av et fly krasjer, kan du motvirke den uttalelsen med det faktum at millioner av mennesker flyr på tusenvis av flyene hver dag uten hendelsen.

Tenk deg selv å gjøre ting du frykter mest på listen din. Forestill deg å gå gjennom bevegelser og alt snu seg positivt. Skriv ned hva du så deg selv gjør og hvordan det føltes etter handlingen ble gjennomført. Gjør dette for hver frykt på listen din. Gjør det samme for hver ting du motstå i livet ditt. Tenk deg slik at uansett hva du motstå å skje, og det å slå ut positivt. Skriv ned dine følelser før, under og etter situasjonen (eller hvordan du tror du vil føle deg).

Begynn i det små i å gi ut din frykt og ting du motstå i den virkelige verden. Start med noe som ikke har en stor innvirkning på livet ditt (lav på listen) og gjøre det. Når du ser ting går bra, vil du ha tillit til å prøve flere og flere ting på listen din og overvinne frykt og motstand.

Tips og advarsler

  • Vurdere å snakke med en terapeut hvis frykten er for stor til å overvinne på egen hånd. En terapeut kan hjelpe deg å finne bakenforliggende årsaker til din frykt og jobbe med deg for å eliminere eller redusere frykten du har.