Digidexo.com

Hvordan virker tanntrekking fungerer?

Hvordan virker tanntrekking fungerer?

Hvordan virker tanntrekking fungerer?

Tanntrekking er offisielt kjent som en oral kirurgi prosedyre. Det kan høres mye verre enn det er. Frykt for det ukjente kan føre til at du forestille deg alle slags forferdelige scenarioer, men sannheten er at det er en faktisk prosedyre som vanligvis går ganske greit. Det er også en relativt kort prosess når du har vært forberedt på den faktiske utvinning.

Ekstraksjonsprosedyren

Etter at vi hadde satt i tannlege stolen vil du sannsynligvis bli spurt om din generelle helse og medisinsk historie. Hvis du har en dårlig infeksjon vil du bli gitt en antibiotika resept og bedt om å planlegge. Hvis du noen gang har hatt revmatisk feber i din medisinske historie er det svært viktig å varsle tannlegen om dette faktum. Hun vil gi deg en antibiotika rett før prosedyren. Tanntrekking uten en antibiotika når du har hatt RF kan være farlig.
Når historien er spilt inn, vil du bli gitt en injeksjon eller skutt i tannkjøttet nær utvinning området. Dette vil føre til at området for å bli nummen, slik at du ikke vil føle den faktiske utvinning. Hvis du er redd for injeksjon, be om en aktuell creme som skal brukes først. På den måten vil du ikke føle nålestikk.
Tannlegen eller tannhelsesekretær vil la noen få minutter, slik at lammende bedøvelse å fungere. Når du er helt nummen han vil teste med et instrument som kalles en oppdagelses før start. Dette er den rette tann instrument med en krummet krok på enden. Hvis du ikke føler det når de rote tannkjøttet de vil fortsette med prosessen.
Tannlegen vil bruke et par tanntang til å ta tak i tann og rocke den frem og tilbake. Dette er for å bryte røttene bort fra tannkjøttet og benet. Han kan også bruke en type dental meisel å grave under tannkronen linje til ytterligere løft røttene ut. Når røttene har kommet bort fra fundamentet de holder seg til, vil tangen brukes til å trekke tannen fra munnen. Du skal ikke føle noe smerte under dette, men du vil føle en svak til moderat trykk som røttene blir løftet under tannkjøttet. Av en tann er påvirket. Dette er vanligvis tilfelle av en visdom tann som ikke er fullt ut gjennom tannkjøttet og de fleste av tannen er under tannkjøttet, eller det kan være en tann hvor tannen har brutt. I disse situasjoner kan en tannlege bruke en liten tann skalpell for å lage et lite snitt i tyggegummi for å nå tannen. Igjen bør det ikke være noen smerte. Hvis det er varsle tannlegen slik at han kan gi deg en ny injeksjon til nummen området ytterligere. Mesteparten av tiden men en injeksjon bør være nok.
Mens tannen blir trukket, vil en tannhelsesekretær være å plassere en type vakuumrør i munnen .Dette tube vil trekke ut spytt og blod for å holde arbeidsstedet klare og holde pasienten å svelge den. Når tannen er ute tannlegen vil sette en foldet kvadratet av gasbind på utvinning området og har du bite ned for å demme noen blodstrøm

Recovery Fra tanntrekking

Du vil få lov til å sitte i tannlegestolen for å være sikker på at du føler deg frisk nok til å kjøre. Hvis du fikk bedøvelse som legger deg til å sove for prosedyren du trenger noen andre til å kjøre. Du vil også bli utstyrt med flere gasbind firkanter og beskjed om å endre dem etter behov. De fleste tannleger vil tilby resepter på antibiotika for å ta vare på noen langvarig infeksjon og for en smerte pille. De smertestillende piller er for noe smerte etter nummenhet slites av. For en dag eller to vil du trenger å drikke og spise myk mat. Avstå fra å drikke gjennom et sugerør eller røyke for en dag, fordi dette kan forrykke den blodpropp over området. En tilstand som kalles tørr socket kan forekomme, men det er lite sannsynlig. Det er her blodpropp beskytte utvinning området ikke danner, eller er fjernet. Det kan være svært smertefullt. Ring tannlegen din dersom du opplever dette, eller har noen sterke smerter.