Digidexo.com

Slik praksis Qigong Meditasjon

Slik praksis Qigong Meditasjon


I århundrer har kinesiske utøvere brukt Qigong og Qigong meditasjon for å behandle sykdom og forbedre helse og fitness. Uttales "Chee-gong," Qigong er en gammel praksis som inkorporerer fysisk bevegelse, pusteteknikker og meditasjon. Det brukes til å styrke kroppen, bygge utholdenhet, stille sinnet, redusere stress og fremme avspenning. Det er en integrert del av en helhetlig helse og velvære plan og er ofte brukt til å behandle og administrere tarmproblemer, migrene, diabetes og andre forhold som kan forverres av stress. Følg disse trinnene for å lære å praktisere Qigong meditasjon.

Bruksanvisning

•  Finn et rolig sted fri fra alle distraksjoner.

Anta en komfortabel stilling.

Lukk øynene dine.

Visual pusten din. Se det som kommer inn og ut av kroppen din.

Tenk hvert åndedrag som en helbredende pust.

Bilde lungene fylle med helbredende energi med hver inhalerer. Tenk deg å tømme kroppen for giftstoffer, stress og negativ energi for hver utpust.

Slapp kjeven din. Legg merke til hvor som helst annet du kan bære spenninger og slappe av den delen av kroppen din.

Feel kroppens naturlige flyten av energi. Kjenn hvordan hvert åndedrag bidrar til det.

Tenk på kroppens vitale organer og konsentrere seg om å styre din egen healing energi mot dem.

Glem om hva som skjedde på jobb i dag, og hva du har planlagt for i kveld. Du vil ha tankene fri fra distraksjon og intuitivt fokusert på din egen velvære og helbredende evner.

Bruk Qigong bevegelser for å forbedre meditasjon og vice versa. Vær sterk hvor og når du trenger å være sterk og løs og avslappet hvor og når du trenger å rense spenning.

Lær mer om praktisering av Qigong fra Ken Cohen audio kassett "The Practice of Qigong: Meditasjon og Healing" (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Innlemme Qigong meditasjon som en del av et program utviklet for å redusere stress.
  • Qigong meditasjon kan være en billig og praktisk måte å redusere blodtrykket ved å håndtere stressnivået kontra dyre reseptbelagte legemidler. De trengs for å praktisere Qigong materialer, slik som komfortable klær, koster lite.
  • Høyt blodtrykk kan være et symptom på andre alvorlige tilstander som kan trenge behandling. La legen din vet at du bruker meditasjon eller annen egenomsorg teknikker for å senke blodtrykket.
  • Alltid avslutte enhver Qigong aktivitet hvis du føler deg svimmel eller sterke smerter og oppsøke lege med en gang.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.