Digidexo.com

Næringsinnhold for Fricker s Restaurant

Næringsinnhold for Fricker s Restaurant


Fricker restaurant og bar ble grunnlagt i 1985 av de Frick brødrene i Dayton, Ohio. Restauranten skryte om det er gøy og avslappende atmosfære så mye som det gjør om sin mat og bar med "vegg til vegg TV overalt på hvert sted" for å se sport mens du spiser. Informasjonen ernæring for menyelementer varierer på hvert sted på grunn av forskjeller i porsjonsstørrelsen, ingredienser og tilberedningsmetoder. Ernæring guider kan bli funnet på nettet for noen menyelementer, men fra og med januar 2011, det er ikke en komplett ernæring guide for hele menyen tilgjengelig for allmennheten.

Mat valg

Den Fricker meny tilbyr amerikansk stil mat og er mest kjent for sine vinger som kommer med en rekke sauser. Kategorier på menyen inkluderer forretter, smørbrød og hamburgere, salater, middag entrees, bunless varer som pizza, wraps, og quesadillas, og siden elementer. Merkede elementer på listen forrett er Mississippi Grill Nachos laget med "tradisjonelle sørlige trakk svinekjøtt" og Fricker BBQ-saus og Breaded Grønnsaker av squash, blomkål og sopp servert med cocktail saus. Spesialitet burgere og sandwicher inkluderer Big Frickin 'Burger med ett kilo kjøtt og Big Frickin' Fried Bologna 'n Cheese Sandwich med saus av ditt valg.

Porsjonsstørrelser

Variasjonen tilgjengelig på menyen lar diners å velge elementer som kommer i forskjellige porsjonsstørrelser, som har en direkte effekt på deres næringsinnhold. For mindre porsjoner, velge elementer a la carte ut av "On The Side" eller "forretter" seksjoner som Fricker sin grønne bønner, pastasalat, Applesauce, eller frickin 'hvite kylling Chili som er 97 prosent fett gratis. Større porsjon elementer som middag entrees kommer med ulike sideelementer.

Nutritient innhold

Ernæringsmessig balanse av menyelementer fra Fricker er en tendens til å tippe mot karbohydrater, proteiner og fett på grunn av antall panerte eller stekt elementer og kjøtt valg. Oppført fettinnholdet kan være villedende for en vare hvis du velger å legge til en saus som ville legge til fett og kalorier til menyvalget. Andre karbohydrater kan unngås eller reduseres ved å velge "bunless" alternativer. Lignende menyelementer kan ha dramatiske forskjeller i ernæringsmessige informasjon på grunn av brød og saus alternativet. For eksempel Medium "nakedly" frickin 'Kyllingvinger kommer uten brød og bare inneholder 12,5 g fett og 3,5 g karbohydrater i forhold til Frickin' Chicken Wrap som har 14 g fett og 68 g karbohydrater.

Forbrukerkontroll

Diners kan ta kontroll, til en viss grad, av næringsinnholdet i sine måltider ved å velge å begrense mengden av fett og karbohydrater i maten ved å bestille sunnere alternativer oppført på menyen som Frickin 'White kylling Chili, ikke-stekt elementer, salater og naken vinger. Kundene kan også bestille fra sandwich og burger delen og be om å få den servert uten bun. Ber om saus og dressing på siden i stedet for på menypunktet gir også kafeen makt til å velge hvor mye å sette på måltidet.