Digidexo.com

Hvordan Doner jeg Plasma i Orem, Utah?

Hvordan Doner jeg Plasma i Orem, Utah?


Ifølge Gary Crandall, eieren av BioMedics plasma donasjon sentrum, Orem, Utah, er en førsteklasses beliggenhet for plasma donasjon sentre på grunn av sin nærhet til Brigham Young University og Utah Valley universitet. Unge mennesker som deltar på college, spesielt unge ektepar, kan ofte bruke ekstra penger som kommer fra donere plasma. I tillegg til den ekstra penger, givere vet de er å hjelpe andre som trenger det plasma på grunn av hemofili, nedsatt immunforsvar eller blodtap som følge av en ulykke. Orem beboere som ønsker å donere plasma finner flere steder i nærheten hjem.

Bruksanvisning

•  Kontroller at du oppfyller kvalifikasjoner til å donere. Du må være 18 år gammel, minst £ 100 og i god allmenntilstand.

Spis og drikk sunt dagen før og dagen for donasjon. Drikk minst seks til åtte glass vann, om ikke mer, dagen før du donere plasma og den dagen du donere plasma. Spise et sunt, velbalansert måltid før donere plasma. Ikke drikk alkohol eller koffein dagen du donere. Unngå fet mat, som ost og pølser, dagen før du donere og den dagen du donere. Sikre ditt vanlige kosthold inneholder tilstrekkelig jern og protein.

Finn ut hvor plasma donasjon senter du ønsker å donere (se Ressurser). Reis til plasma donasjon sentrum.

Sjekk inn på foran resepsjonen. Gi resepsjonisten din offisielle dokumentet notering ditt personnummer eller Visa Border Crossing Card, din legitimasjon og ditt bevis på nåværende adresse.

Fyll ut skjemaet du vil bli gitt. Vær så sannferdig og nøyaktig som mulig. Dette spørreskjemaet vil hjelpe plasma sentrum finne ut om det er noen grunn til at du ikke bør donere plasma på dette tidspunktet.

La resepsjonist for å ta et bilde av deg på filen.

Send til en medisinsk screening der plasma senteret vil bekrefte at du er i god allmenntilstand. Du vil bli veid og blodtrykk, puls, temperatur og en blodprøve vil bli tatt.

Send til en medisinsk undersøkelse, som vil bli gjentatt årlig så lenge du donere plasma. En komplett hands-on fysisk undersøkelse vil bli administrert og din medisinske historie vil bli diskutert, inkludert nylige medisiner tatt, din kirurgisk historie, siste reiser, siste sykdommer og andre aktiviteter som kan sette deg i fare for eksponering for smittsomme sykdommer. Hvis du blir funnet å være i god generell helse og ikke i fare for smittsomme sykdommer, vil du få lov til å donere plasma.

Sett deg ned i den spesielle stolen for å gjennomgå plasmaferese, prosessen med å donere plasma.

La medisinsk tekniker for å sette inn en nål i en blodåre i armen.

Slapp av i ett til to timer som maskinen fjerner blod fra kroppen din, fjerner plasma fra blodet og returnerer blodet til kroppen din via nål inn i armen. Du står fritt til å lese, studere, lytte til musikk, besøk med andre givere eller se på TV, hvis det er tilgjengelig.

Slapp av i ca fem minutter etter at nålen er fjernet fra armen for å sikre at du ikke er ør.

Besøk betaling teller å motta betaling vil du motta fra donere plasma.

Planlegg en annen donasjon avtale. Plasma sentrum trenger minst to plasma donasjoner for å forberede medisiner laget av plasma.

Spis når du forlater donasjon nettstedet. Drikk rikelig med vann i hele resten av dagen og dagen etter.

Tips og advarsler

  • Du kan finne armen blåmerker betydelig i området der nålen ble satt inn. Dette er normalt.