Digidexo.com

Ernæring informasjon om Sugar

Ernæring informasjon om Sugar


Den amerikanske Drug Administration (USDA) rapporterer amerikanske forbruket av tilsatt sukker økte med 17 prosent fra 1970 til 2006. The American Medical Association (AMA) anbefaler å begrense daglige kaloriforbruk, inkludert alle former for tilsatt sukker, som kaloriforbruket økt med 520 kalorier om dagen . Frukt og grønnsaker inneholder ikke bare naturlig sukker, men nødvendige vitaminer og mineraler. Men sukker og kunstige søtstoffer har ingen næringsverdi. The Institute of Medicine (IOM) legge føringer anbefale sukker forbruk utgjør ikke mer enn 25 prosent av en 2000-kalori diett, men mange ernæringseksperter mener at antallet bør ikke være mer enn 10 prosent.

Forbruk

Sukker har blitt et stadig mer populært og billig ingrediens for næringsmiddelindustrien i industrialiserte land til å bruke i ulike produkter, slik at overforbruk av kalorier lettere. Siden 1985, melder USDA at bruken av sukker i produkter har økt med 23 prosent. Uten tvil, sukkerholdig mat og drikke smaker godt og gir rask energi når du trenger det. Imidlertid utgjør ernæring klok, sukker til noe mer enn tomme kalorier.

Ernæring verdi

Sukker virker spille en viktig rolle i kroppen. Når man bruker sukker, blir en del av som ble til glukose, som så absorberes og overføres i leveren til alle andre deler av kroppen. Noen av at glukose blir lagret glykogen, som kroppen bruker som en lett tilgjengelig energikilde. Skytende glukose, derimot, blir lagret som fett hvis du ikke forbrenne det. Videre spiser svært bearbeidet mat med raffinert sukker skaper energi oppturer og nedturer, noe som fører til overspising. Til slutt resulterer overdreven vektøkning fra overdreven kaloriforbruk.

Sukker Aftermath

Overforbruk av sukker har vist seg å hemme ens immunitet, heve triglyserider til usunne nivåer og forårsake interferens med metabolization gode kolesterol og fettsyrer når vitaminer og mineraler er utarmet fra kroppen. Videre er kroppens naturlige kjemi hindret og forårsaker økt insulinproduksjon, fedme, forverret depresjon, diabetes, hjertesykdom, økt blodtrykk, forhøyet kolesterol og adrenalinet, tannråte, samt krom og kobber mangler.

Kalorifattig Søtstoffer

For de som prøver å kutte ned på kalorier, kan kunstige søtstoffer brukes som en erstatning for sukkerrør. Kunstige søtstoffer er produsert med enten kjemikalier eller noen form for naturlige forbindelser. Siden disse lav-kalori søtningsmiddel er søtere enn sukker deres motstykke, er mindre mengder er nødvendig, for derved å redusere mengden av kaloriforbruk av personer som bruker dem som en sukkererstatning.

Hva ekspertene anbefaler

Ernæringseksperter anbefaler å holde sukkerinntak til ikke mer enn 50 gram (13 ts.) Eller 200 kalorier av totalt kaloriinntak i døgnet. Videre diabetikere som bruker kunstige søtstoffer for å unngå blodsukkernivået øker fortsatt trenger å være forsiktig. Blodsukkernivået kan stige med mengden karbohydrater eller proteiner som finnes i sukkerfrie produkter. Sorbitol eller mannitol søtstoffer inneholder også kalorier som kan øke blodsukkeret. Mel, som brukes i noen av disse sukkerfrie produkter, kan føre blodsukkernivået øker og undergrave noens vekttap innsats hvis på et vekttap plan.