Digidexo.com

Hvordan kan du sammenligne NSAID Narkotika for leddgikt Relief

Hvordan kan du sammenligne NSAID Narkotika for leddgikt Relief


Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler (NSAID) er kjent som blir brukt til å lindre feber, betennelse og smerte, men ikke har de andre virkninger av steroider. De har heller ikke produsere de respirasjonsdepresjon eller sedasjon effekten av opiater, og har en svært lav avhengighet rate. Følgende trinn viser hvordan du sammenligne NSAIDs for leddgikt lettelse.

Bruksanvisning

Studie acetylsalisylsyre (aspirin). Aspirin er den eldste kjente NSAID, etter å ha blitt isolert i 1829, og er den eneste NSAID som irreversibelt hemmer COX-1. Aspirin er generelt trygt for voksne, og er tilgjengelig uten resept.

Undersøk bruk av ibuprofen (Motrin og Advil). Dette NSAID har en kort halveringstid i 2- til 3-timers rekkevidde, anses som relativt trygt og krever ikke en resept. Den har også en lav sats av mage opprørt når de brukes i lavere doser.

Sammenlign naproxen natrium (Aleve) med andre NSAIDs. Den er tilgjengelig over-the-counter i USA, men krever en resept i mange andre land. Det er vanligvis kombinert med en protonpumpehemmer for å forhindre mage opprørt, og denne kombinasjonen er den sikreste NSAID.

Bruk Diclofenac sodium (Voltaren). Den har en svært lav rente av mage opprørt og en kort halveringstid, men har vært innblandet i fotosensitivitetsreaksjoner. Diclofenac kan også bli uutholdelig plutselig i langsiktige eldre pasienter.

Tenk ketoprofen. Det var tilgjengelig over-the-counter i USA som Orudis og Oruvail, men disse produktene har blitt avviklet. Det er nå kun tilgjengelig på resept. Ketoprofen har en av de høyeste tallene for mage opprørt.

Tips og advarsler

  • Før du snakker med legen din, kan det være nyttig å fylle ut et NSAID beslutning regneark. Spør din lege eller apotek hvis de kan gi deg en, eller finne en online.