Digidexo.com

Hvordan å forberede kroppen din for en juice raskt

Hvordan å forberede kroppen din for en juice raskt


Forberede kroppen din for en juice raskt trenger ikke å være en skremmende opplevelse - eller en vanskelig en. Jeg vil ikke lyve for deg og fortelle deg det er lett, men jeg vil dele det som fungerer for meg hver gang jeg våge ned juice faste banen. Det er ingenting som en juice raskt som varer 3 + dager. Juice fasting er et fredelig, sunn opplevelse. Jeg har juice fastet mye og har funnet måter å få kroppen min klar for reisen. Jeg håper disse tipsene hjelpe deg så mye som de hjelper meg!

Bruksanvisning

•  Gå til butikken og hamstre masse frisk frukt og grønnsaker, rå nøtter og frø, og kanskje noen organiske, omega egg og laks eller din favoritt fisk.

Kjøp en klyster kit hvis du ikke allerede har en (Mer om dette senere).

Start eliminere bearbeidet mat, rødt kjøtt, fet mat, brus, sukkerholdige behandlet juice og annet som ikke er rå eller i sin naturlige form. Mens forbereder kroppen din for juice raskt, siden du skal eliminere andre former for protein, kan du legge de organiske, omega egg og / eller laks eller tunfisk til kosthold.

Innen et par dager etter første dag av juice raskt, eliminere egg og fisk, forbruker bare frisk frukt og grønnsaker. Dette er en god tid til å faktisk begynne å innlemme ferske, rå saft i din daglige diett for å hjelpe kroppen å produsere den endelige overgangen fra fast føde til en væske fort.

I løpet av tiden du arbeider for å eliminere usunn mat fra kostholdet ditt, kan du administrere et varmt vann klyster for å hjelpe kroppen din å kvitte seg med giftstoffer som kan forårsake hodepine og influensalignende symptomer. Dette vil gjøre for en mye jevnere erfaring og vil bidra til å holde kroppen din fra å føle som om det er bare å bli sjokkert i alle sunne rå saft fra en diett av kjøtt og bearbeidet mat og drikke.

Når du juice raskt, er kroppen din mottar de levende enzymer og vitaminer fra frukt og grønnsaker rett inn i blodstrømmen. Nyte opplevelsen. Hvis du har hodepine, husker klyster vil bidra til å eliminere disse giftstoffer fra kroppen din som forårsaker det. Nyt juice fasting erfaring og bli frisk!

Pass på å sjekke Resources nedenfor, for ytterligere nyttig informasjon om rå saft, juice fasting, og tips og oppskrifter.

Tips og advarsler

  • En varm vann klyster består av å følge instruksjonene på klyster kit og bruke varmt vann som er behagelig å ta på. Du kan legge saften av en halv sitron for en hyggelig, forfriskende opplevelse.
  • Jeg er ikke en medisinsk faglig. Tipsene i denne artikkelen er fra min egen erfaring. Alles kropp er annerledes. Som alltid bør du kontakte lege før du prøver noe nytt. Hvis du er diabetiker, unngå for mange fruktjuicer som de slår til sukker.