Digidexo.com

Hvordan fikse HUD Houses

US Department of Housing og Urban Development (HUD) tilbyr programmer for å hjelpe lav inntekt enkeltpersoner få boliger. § 8 valg kupong lar en person til å velge sitt eget hjem eller leilighet. Men for å få boligtilskuddet, må hjem passere en inspeksjon. For å være en HUD inspektør, må man møte HUD precertification krav og komplett inspektør sertifisering opplæring gitt av HUD.

Bruksanvisning

•  Inspiser alle stikkontakter, sikringsskap, koble fra bokser og andre elektriske komponenter i hjemmet. Hvis noen av disse elementene er i forfall, erstatte dem. Pass på at ingen elektriske ledninger er utsatt og at alle elektriske paneler er stengt.

Kontroller for propan, naturlige og / eller metan gasslekkasjer. Sørge for at eventuelle lekkasjer blir reparert.

Sjekk for eventuelle vannlekkasjer eller vannskader. Dersom taket har vannskader, sørg for at vann ikke lenger lekker inn i taket og deretter erstatte eventuelle ødelagte gjenstander.

•  Sjekk alle vinduer og innganger. Sørge for at hver er tilgjengelig og at alle vinduer og dører kan lett åpnes og lukkes. Erstatte noen dører eller vinduer som ikke kan åpnes og lukke enkelt.

Kontroller for eventuelle andre alvorlige strukturelle problemer som ikke er oppført ovenfor. Eksempler er dårlig isolasjon, pealing maling, og mugg eller mugg buildup. Korrigere disse problemene.

Kontroller at hver etasje har minst en funksjonell røykvarsler.