Digidexo.com

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for å behandle dårlig ånde

Dårlig ånde kan lett ødelegge mange intime øyeblikk, samt årsaken en pinlig situasjon med arbeidsrelaterte interaksjoner. Mens det er mange tannkrem og pust mints som lover å kjempe dårlig ånde, er den beste måten å slå dette dyret fra innsiden ut. Vurdere disse naturlige løsninger for å dempe stinky pust.

Bruksanvisning

•  På daglig basis, samle tre friske mynteblader og tygge på dem. Før du drar ut til en hendelse eller et sted at du skal snakke med andre mennesker, vil dette midlet fjerne negative stank emitting fra munnen.

•  Bland 3 ts. av natron med 4 oz. med varmt vann, og omrør inntil natron er fullstendig oppløst. Sett en munnfull av denne blandingen i munnen og gurgle i 15 sekunder. Ta blandingen fra munnen og gjenta tre ganger. Natron arbeider for å rense tungen, som er der bakteriene som forårsaker dårlig ånde tendens til å somle.

Klargjør 8 oz. varm te hver morgen og kveld. Pass på at du ikke legger noen søtningsmiddel, enten sukker eller sukker alternativ, til varm te. De naturlige enzymer i te vil hjelpe nøytralisere dårlig ånde.

Konsumere usøtet, helt naturlig, yoghurt en gang om dagen i seks uker for å kvitte deg fra dårlig ånde. Yoghurt inneholder næringsstoffer som er sunt for fordøyelsessystemet, som er der årsaken til dårlig ånde kan forekomme.

Juice en full størrelse sitron inn i 3 oz. med varmt vann. Gurgle denne blandingen to ganger om dagen for å fjerne dårlig ånde. Sitron vil ikke bare friske pusten naturlig, men vil også nøytralisere bakterier som forårsaker dårlig ånde.

Tips og advarsler

  • Å pusse tennene etter hvert måltid vil redusere bakterier i munnen, som forårsaker dårlig ånde. Skylle munnen med munnvann to ganger om dagen vil også bidra til å redusere effektene av dårlig ånde.
  • Pass på at du ikke har noen allergi mot sitroner og natron før du tar disse naturlige rettsmidler.