Digidexo.com

Hvordan håndtere smerte uten narkotika

Håndtere smerte uten rusmidler virker umulig, men det er virkelig ikke så vanskelig å gjøre. Mange ganger når smertene oppstår, folk kjøre til sine leger for medisiner for å kontrollere smerte. Det er greit for noen smerte, men annen smerte kan enkelt kontrolleres uten rusmidler.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din, og diskutere hva som forårsaker smertene. Kanskje smerten kan kontrolleres ved hjelp av ting andre da smertestillende medikamenter. Håndtere smerte uten rusmidler er bedre for kroppen din. Bruke sunn fornuft går langs veien i medisin. Hvis du har en brukket arm, har det satt. Hvis du har smerter, kan du prøve noen av disse teknikkene for å håndtere smerte uten rusmidler.

Lær alt du kan om akupressur, og fordelene det har på kroppen. Akupressur er stor på å lindre smerter i enkelte områder av kroppen. Ulike deler av kroppen din har forskjellige punkter som refererer til andre deler av kroppen din. Ved å gni en av disse, kan du eliminere smerter andre steder. Gni flekken mellom øynene dine akkurat nå, med øynene lukket, og du vil begynne å føle lades. Dette er hva akupressur gjør. Det er en link til et godt nettsted for å lære mer i ressursen avsnittet nedenfor.

Påfør varme pakker eller kjøleelementer til hodepine i stedet for å håndtere smerten med narkotika. Mest hodepine smerte er forårsaket av stress eller miljømessige faktorer, og ikke virkelig trenger smerte medisiner. En varm pakke som en ris pose er utmerket for den smerten forbundet med migrene eller spenningshodepine. Det er en link til et godt nettsted for å lære mer i ressurs-delen her.

Motta en full kroppsmassasje, som slapper deg, og dette vil bidra til å eliminere smerter over hele kroppen din. Når smerten oppstår i våre armer eller nedre del av ryggen fra over bruk, er det vår første instinkt å gni disse områdene fordi vi vet masserer hjelper. Når du mottar en full body massasje fra en profesjonell, som kjenner de rette teknikkene, eliminerer denne smerten fra ulike områder av kroppen din.

Slapp med å ligge i et stille rom, og la ditt sinn fokus på noe annet enn smerten. Dette vil i stor grad redusere avhengighet av smertestillende medisiner. En person kan bare lytte til musikk, eller prøv en guidet meditasjon CD for å begynne å håndtere smerte uten rusmidler. Guidede mekling økter hjelpe oss til å slappe av, og ved å slappe av, har vi mindre stress. Smerte med i kroppen vår lever av stress. Hvis vi senker stressnivået, kan vi håndtere smerte uten rusmidler. Det er en link på et nettsted for å lære mer i ressursen avsnittet nedenfor.