Digidexo.com

Sunn Mini Meals

Spise fem på seks små måltider om dagen, i stedet for tre store måltider, kan hjelpe rev opp stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt. Når kroppen din vet at maten kommer snart, vil den brenne kalorier i måltidet du nettopp spiste raskt, i stedet for å lagre dem i løpet av dagen. Mini måltider er også rask og enkel å tilberede og kan holde energinivået høyt gjennom ettermiddagen lavkonjunktur. Snike en matbit i mellom hvert måltid, og du vil oppleve bedre helse og raskere vekttap.

Frokost

Til frokost, hoppe over egg og bacon til fordel for et sunnere mini måltid som er fullpakket med protein og jern for å hjelpe deg å hoppe-start på dagen. Prøv en protein shake med frukt og proteinpulver eller en liten porsjon havregryn, stenket rikelig med tørket frukt som tyttebær, kirsebær og aprikoser. Du kan også nyte en egge eggehvite omelett med spinat.

Lunsj

Lunsj blir ofte hoppet over i favør av å få litt arbeid, men vær klar over at hopper over lunsj kan føre til langsommere metabolisme. Prøv en liten bønne taco med tomater, salat og rømme for en rask serie av energi akkurat når du trenger det. Eller prøv en liten cobb salat med strimlet kalkun eller skiver skinke for ekstra protein.

Middag

Til middag kan du prøve en mini måltid med litt mer substans til det. En grillet kyllingbryst kledd med litt frisk salsa kanskje treffer spot og møte dine behov for å holde middagen sunt. En avocado salat kan laste opp kroppen din med de sunne omega-tre fettsyrer som den trenger for å holde kroppen sterk. Eller pumpe opp middagen din ved å tjene noen dampede grønnsaker på en seng av brun ris.

Snacks

Å ha snacks mellom måltidene er nøkkelen til å bruke mini måltider for å holde deg frisk. Det betyr ikke Downing en pose chips, men heller velge sunn mini måltid snacks som en stokk med streng ost og en håndfull eller mandler, eller en kopp vanilje yoghurt med noen frosne bringebær blandet i. Ha en snack to timer etter hvert måltid , og du får fullt utbytte av mini måltider i hverdagen.