Digidexo.com

Hjem rettsmidler for astma i barneårene

Hjem rettsmidler for astma i barneårene


Mange lurer på hva hjem rettsmidler er tilgjengelige for barneastma. Hvis et barn blir stående uten hans redning inhalator, de ansvarlige må vite hva du skal gjøre i tilfelle av et astmaanfall. Nedenfor er noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å hjelpe til med barneastma. Men hvis et barn ikke reagerer på de hjemme rettsmidler, kan du ringe 911 umiddelbart. Et sykehus er det beste stedet for et barn under en alvorlig astmaanfall.

Koffein

Drikker en koffeinholdige drikke, for eksempel en brus eller te, kan bidra til å lindre astmasymptomer. Noen skoler holder en boks med koffeinholdige brus på campus for dette formålet.

Karve

Et annet hjem rette for barneastma er å koke karve (Ajwain) og har barnet inhalerer dampen.

Tørre Grapes

Tørre druer kan brukes som et hjem bøte for astma. Suge tørre druer i vann over natten. Du kan enten ha barnet spiser druer i morgen (tygger sakte) eller suge dem i melk i 30 minutter først.

Hvitløk

Hvitløk er et godt hjem bøte for astma. Du kan koke hvitløksfedd i melk, tilsett hvitløk til ingefær-te, eller koke hvitløk med honning, melk og olivenolje for å hjelpe behandle astma.

Honning

Honning er et godt hjem rette for barneastma. Plasser en full krukke med honning under barnets nese i noen minutter. Du kan også legge til en teskje honning i et glass vann og la barnet drikke blandingen tre ganger om dagen.