Digidexo.com

Hjelp for Weight Loss på Vyvanse

Vyvanse er et sentralstimulerende medisiner foreskrevet i behandling av ADHD. Som med en hvilken som helst sentralstimulerende medikamenter, er en av de bivirkninger av Vyvanse redusert appetitt, noe som kan føre til vekttap. Mens noen voksne kan finne denne bivirkningen ønskelig, kan det være skadelig for barn som fortsatt vokser hvis de taper for mye vekt. Hvis barnet ditt tar Vyvanse og opplever betydelig vekttap, er det noen ting du kan gjøre for å hjelpe ham.

Timing av medisiner

Tar Vyvanse på et annet tidspunkt på dagen kan hjelpe til med vekttap. Noen mennesker opplever at det er lettere å ta Vyvanse etter frokost, så de kan ha mat i sine systemer før Vyvanse tar bort deres appetitt. Tar Vyvanse tidlig på dagen kan også hjelpe, fordi effektene kan da slites av i tide for pasienten å spise middag på kvelden.

Mealtime Påminnelser

Noen mennesker på Vyvanse kan ha å spise når de ikke er sultne. I dette tilfellet, hvis en person tar Vyvanse husker å planlegge måltider i sin dag, kan hun opprettholde en sunn vekt, selv om sin appetitt er redusert. Siden større måltider kan være uappetittlig for noen med ingen matlyst, kan du prøve å spise små, sunne måltider og snacks hele dagen i stedet.

Alternative løsninger

Hvis endringer i rutinen bevise mislykket, snakke med barnets lege om alternative medisiner han kan ta. Det kan være at for barnet ditt, forårsaker Vyvanse et betydelig vekttap og er derfor ikke riktig medisin for ham. Andre sentralstimulerende midler kan gi de samme hyperaktivitet reduserende effekter uten problemet med vekttap. Mye av ADHD behandling innebærer prøving og feiling, så det kan være tid for barnet ditt til å prøve en ny medisin hvis Vyvanse er hindering hans evne til å vokse skikkelig.