Digidexo.com

Hvordan overvinne frykten for Singing

Hvordan overvinne frykten for Singing


Folk synger i biler, dusjer og heiser - noen lukket miljø uten et publikum. Imidlertid sette den samme personen foran et publikum på 500, 50 eller fem, og ikke et notat vil unnslippe hans eller hennes hals. Ifølge en gallupundersøkelse gjennomført i 2001, 40 prosent av amerikanerne er redd for å snakke i forsamlinger, som lett kan oversettes til å synge i offentligheten. Psykologer og vokal trenere enige de vanligste grunnen til at folk er redde for offentlige opptredener er en frykt for å mislykkes. Nøkkelen til å overvinne frykten for å synge er å endre måten du tenker og føler om sang.

Bruksanvisning

Vinne en frykt for Singing

navn din drøm. Ifølge "Psychology Today," nummer én måte å oppnå målet ditt er å spørre deg selv hva du vil gjøre, eller enda bedre, hvorfor du ønsker å gjøre det. "Jeg ønsker å synge fordi jeg tror jeg har talent." "Jeg ønsker å synge fordi min mor var en sanger." "Jeg ønsker å synge så jeg kan vinne American Idol». "Jeg ønsker å synge fordi de bøller i tredje klasse gjorde narr av meg."

slutte å tenke på å synge foran et publikum som en forestilling. Ifølge Jennifer HAMADY, stemme coach og forfatter av boken "The Art of Singing: Discovering og utvikle din sanne Voice," folk blir engstelige foran et publikum fordi de oppfatter det som en handling av å tilby den selv. Som Hamaday forklarer det, synge foran et publikum er ikke en forestilling av en, men en felles opplevelse mellom sangeren og publikum. Det er en samtale, en utveksling av ideer og følelser, ikke bare et offer av den indre sjel til fremmede.

Husk det er ingen fiasko - bare tilbakemeldinger. Den Målsetting Guide minner oss om at vellykkede mennesker vokse fra feil, og mislykket folk se feil som permanente feil. Erkjenne at kritikk avslører rom for forbedring. Selv kjente sangere får dårlige anmeldelser. Sangeren som ønsker å være berømt lytter til kritikerne og kommer tilbake med en hitlåt eller album neste gang.

Praksis. Frykt for å synge noen ganger kommer fra troen på at du er under forberedt. Imidlertid være realistisk i praksis tid. En time i uken ikke kommer til å være nok, men 40 timer i uken kan bare mate din angst. Husk at sang skal være morsomt.

Oppsøk et publikum på en. Ta sangtimer. Se en psykolog som har spesialisert seg på fobier. Snakk med din femte klasse musikklærer. Finn noen å lytte, ikke bare til å synge, men din frykt.

Visualiser ytelsen. Hvis du er redd for å synge feil ord, bilde hver og en i tankene dine mens du synger. Hvis du er redd for stemmen din vil sprekke, synge sangen sakte og føler sangen i halsen. Hvis du er redd for hva folk vil tenke, tenk setene tom.

liker å synge. Folk husker William Hung entusiastiske fremførelse av "Hun Bangs" på American Idol. Sangen var off-key, du kan ikke forstå ordene, men han var oppriktig. Han hadde det gøy, og vi hadde det gøy å se ham. Amerika elsket ham så mye for kjærlig å synge at han selv fikk en platekontrakt og 15 minutter med berømmelse. Folk reagerer på holdningen din når du synger. Hvis du nyter sang, publikum vil nyte den med deg.