Digidexo.com

Kan Sinus Drenering Årsak Acid Reflux?

Bihuleproblemer og sure oppstøt er kjent for å være tilkoblet. Personer som lider av acid reflux er mer sannsynlig at lider av bihulebetennelse, men dette betyr ikke at sinus drenering kan forårsake acid reflux.

Sinus Drenering og Acid Reflux

Sinus drenering kan føre til mange problemer, inkludert en kronisk hoste, men sinus drenering er ikke en av årsakene til acid reflux.

Bihulebetennelse og Acid Reflux Connection

Personer med syre reflux er mer utsatt for bihulebetennelse, siden syre fra magesekken finner veien inn i sinus passasjer og irriterer membraner.

Behandling

Behandle en pasient syre reflux - enten gjennom medisinering eller diett endringer - vil ofte bidra til å avlaste hyppige bihulebetennelse på grunn av acid reflux.

Kronisk hoste

Sinus drenering og acid reflux irritere strupehodet, som igjen fører til en person til å hoste. Hosten vil irritere strupehodet, noe som resulterer i en annen hostende plass. Dette skaper en langsiktig syklus hvor en pasient lider av en hacking hoste.

Vevsskade

Acid reflux kan skade vev i halsen, så vel som i magen. Tilstanden er forårsaket av magesyre å finne sin vei inn i de muntlige og lomme passasjer.