Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Congestion & Forkjølelse

Som konvensjonell visdom har det, er det ingen kur for forkjølelse. Når du fange den, du må bare tåle det. Forkjølelse vanligvis gå bort i noen dager, så behandlingen er å oppnå inneholder symptomene og gjøre pasienten mer komfortabel som han venter det ut. Tusenvis av kurer finnes, noen dateres tilbake tusenvis av år. The Mayo Clinic og andre medisinske myndigheter har isolert noen hjemme rettsmidler som gjør effektive behandlinger, spesielt for lunger, som ofte er den verste delen av en kald.

Chicken Soup

Kyllingsuppe kan være en av de eldste kjente forkjølelsesmedisiner, men forskere har nylig isolert årsakene. Suppa lindrer betennelse ved å blokkere fremdriften av betennelsesceller kalt nøytrofile. Det hjelper også i flyten av slim, clearing nesegangene og hjelpe pasienten puster. I tillegg skaper en varm bolle med suppe fuktighet, som kutter ned på tørre struper.

Væsker

Sammen med suppe, drikke mye juice og vann bidrar til å holde kroppen hydrert. Dette fukter slim, lindrer en kløe i halsen og forhindrer dehydrering. Eksperter foreslår å drikke 8 til 10 glass om dagen når du er forkjølet. Legge sitronsaft eller honning til vann fungerer godt, spesielt hvis du varmer den opp. Ikke drikk koffeinholdige drikker som kaffe eller brus eller alkohol; de er vanndrivende, noe som får deg til å urinere oftere og dehydrerer kroppen din. Urtete eller mynte-te fungerer bra, men holde seg borte fra andre typer te, som kan tørke deg ut. I tillegg, unngå melk, som bidrar i produksjon av slim --- det siste du ønsker når du lider av en kald.

Fuktighet

Som med kyllingsuppe, eliminerer luftfuktighet de tørre forholdene der kaldt virus trives. Det hjelper også løsne slim i nese og hals, slik at du kan klare det lettere. Bruk en luftfukter i hjemmet for å holde luften fuktig, og ta en varm dusj for å tømme bihulene. Hvis du ikke ønsker å ta en dusj, varme opp en gryte full av vann, og deretter lene seg over det og legg et håndkle over hodet mens du inhalerer dampen.

Hvile og mosjon

Trening kan høres mot sin hensikt --- og for mye kan slite deg ut --- men en mild bit av vandre hver dag kan bidra til å styrke immunforsvaret ditt når du kjemper en kald. Bruke 15 minutter engasjert i rolig trening --- ute i frisk luft hvis det ikke er for kaldt, eller på en tredemølle satt til en lav innstilling. Ta det med ro resten av tiden. Få et annet familiemedlem til å utføre husarbeid og holde arbeidet til et minimum mens du gi kroppen en sjanse til å komme seg.