Digidexo.com

Hvordan velge Massasjeolje

Mange former for massasje krever bruk av massasje lotion eller olje for å gi glid. Uten lotion eller olje, wouldnâ du € ™ t være i stand til å gjøre beroligende effleurage eller petrissage slag. Disse slag er grunnlaget for svensk massasje. Massasjeoljer er foretrukket av mange massasje terapeuter fordi de har færre ingredienser enn lotions. Dette betyr theyâ € ™ re renere og youâ € ™ re mindre sannsynlig å få allergiske reaksjoner fra folk youâ € ™ re jobber med.

Bruksanvisning

•  Vurder dine behov for massasje. Mange oljer flekken. Hvis du er bekymret for flekker, kan du få en ikke flekker olje. Disse oljene har blitt tuklet med, og ikke er i sin naturlige tilstand.

•  Vurder konsistensen av oljen. Det finnes mange naturlige oljer på markedet som kan brukes for massasje. De har alle forskjellige egenskaper. Noen er mer hensiktsmessig enn andre. For eksempel sesamolje, som ofte brukes i ayurvedisk massasje, har en tendens til å bli tykk og tung. Oljer som mandelolje og druekjerneolje er lyse og luktfri. Jojobaolje er også lett, men noen kan vurdere det å være for lys. Det er bra å bruke på acne. Solsikkeolje er lys og luktfri, men går dårlig raskt. Aprikoskjerneolje, på den annen side, har en veldig lang holdbarhet, og er god å bruke hvis youâ € ™ re planlegger å holde oljen i lang tid. Avocado olje gjør en utmerket fuktighetskrem hvis personen youâ € ™ re arbeider på har veldig tørr hud, men det er også ganske tung. Olivenolje er en annen tykk, tung olje. Lukten er ganske sterk. Alle disse oljene, bortsett jojobaolje, kan finnes i koke delen av de fleste helsekostbutikker. Jojobaolje kan vanligvis finnes i skjønnhets delen. De er rene oljer som ikke er tuklet med.

Bestem om du ønsker å blande eteriske oljer til massasje olje. Hvis du vil at oljen skal ha en duft, kan du tilsette noen dråper av en eterisk olje som lavendel olje. Du kan også blande noen eteriske oljer sammen. For eksempel, rosa grapefrukt, mynte og basilikum gjør en fin luktende kombinasjon. Olive oilâ € ™ s lukt har en tendens til å være for sterk til å blande seg med essensielle oljer. Du kan kjøpe massasje oljer som allerede er duftende fra en massasje leverandør.

Oppbevar oljer riktig for å hindre dem fra å gå harsk. Oljer bør oppbevares på et kjølig, mørkt sted.

Tips og advarsler

  • Finn ut om eventuelle allergier personen du masserer måtte ha. For eksempel, hvis de er allergisk mot nøtter, bør du ikke bruke søt mandelolje å massere dem.