Digidexo.com

Hvordan Heal med Microcurrent

Microcurrent er en type terapi som benytter elektrisk energi til å øke produksjonen av adenosin-trifosfat, eller ATP. ATP er den formen for energi i kroppen som hjelper drivstoff cellene, som hjelpemidler i vev reparasjon og regenerering. Økende ATP i kroppen er som å øke kaloriinntaket under tung trening. Det gir mer drivstoff, noe som gjør at cellene til å jobbe raskere og mer effektivt. Microcurrent terapi har vist seg å øke mengden av ATP i vev med så mye som 400 prosent og redusere healing tid med 40 til 50 prosent.

Bruksanvisning

Koble elektrodene inn i microcurrent stimulator. En personlig microcurrent stimulator vil komme med minst to elektroder for bruk.

Fest elektrodene til den delen av kroppen der du opplever smerte. Elektroder er selvklebende og vil holde seg på plass.

Juster utløseren på stimulator. Små personlige stimulatorer kan ha bare to frister, 20 og 40 minutter. Stille inn timeren for mengden av tiden du ønsker at microcurrent å kjøre.

Trykk på timerknappen. Den microcurrent vil begynne å kjøre gjennom elektrodene, og vil fortsette å kjøre for hvor lang tid som stimulatoren er satt. Disse små stimulatorer kan sitte på i lengre perioder uten å forårsake skade, selv for en time eller to om gangen. Hvis du ønsker å kjøre microcurrent lenger, rett og slett starter tidtakeren på nytt.

Prøv microcurrent wraps. Disse wraps, laget på samme måte å varme wraps, kommer i forskjellige typer, som back wraps eller kne wraps. For å bruke en microcurrent wrap, fest den på plass med de vedlagte borrelåsene. Smekk batteriet inn i batterirommet på sjal og strømmen fra batteriet vil bevege seg gjennom stoffet i wrap. En microcurrent wrap bør brukes for ikke mer enn tre timer i døgnet.