Digidexo.com

Hvordan Finne Refleksologi hypofysen Zone

Hvordan Finne Refleksologi hypofysen Zone


Hypofysen er ansvarlig for å slippe hormoner som stimulerer binyrene, skjoldbruskkjertelen, eggstokkene og testiklene. Praksisen med å legge press på bestemte soner på hender og undersiden av føttene for å stimulere bestemte organer kalles refleksologi. Ved hjelp av refleksologi å stimulere hypofysen hjelper opprettholde en sunn skjoldbruskkjertelen, binyrene og reproduktive organer.

Bruksanvisning

Opprett et avslappende miljø for pasienten. Det kan være en god stol eller en seng. Det må være noe sted som gjør at pasienten til å slappe av og gir deg nok plass til å bevege seg rundt pasienten.

Plasser pasientens hånd i håndflaten vendt opp. Med den andre hånden plassere tommelen i mellom tommelen og pekefingeren. Legge trykk på midten av toppen tommelen rett bak negl. Dette er en hypofysen sone. For best resultat, påfør trykk i en oppadgående bevegelse.

Flytt rundt pasienten til den andre hånden. Gjenta prosessen i trinn 2 på den hånden.

Sitt på brukerens føtter. Plasser en av sine føtter i dine hender.

Plasser den store tå mellom tommelen og pekefingeren. Bruk kraft og trykk i en oppadgående bevegelse. Dette er en annen hypofysen refleksologi sone.

6. Gjenta prosessen i trinn 5 på pasientens motsatt fot.

Tips og advarsler

  • Hvis pasientrapporter smerter eller ømhet gni området til smertene avtar.
  • Bruk kremer og massasje oljer for å myke opp huden og slappe av pasienten. Lavendel og kamille er avslappende ingredienser som skal brukes i kremer.