Digidexo.com

Kardiologi Stipend

Kardiologi Stipend


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er hjertesykdom nummer én dødsårsaken i USA. CDC anslår at en amerikaner har en koronar hendelse som for eksempel et hjerteinfarkt hvert 25. sekund. For å prøve å forhindre dette skremmende trend fra å fortsette, American Heart Association tilbyr en rekke nasjonale forskningsmidler for forskere å studere kardiologi.

National Scientist Development Grant Program

The National Scientist Development Grant Program er åpent for alle filialer av American Heart Association. Dette programmet er utviklet for å støtte begynner forskere ved å oppmuntre og finansiering forskningsprosjekter.

The Development Grant Program bidrar til å finansiere forskning relatert til hjerte-funksjon, hjertesykdom og slag, samt kliniske, samfunnet og atferdsmessige effekter av hjerte-problemer. Programmet tilbyr $ 77,000 til forskning, til å være spredt over fire år. Bare $ 3000 kan brukes til reiser per år, og reise må godkjennes av foreningen.

Awards gis bare til non-profit institusjoner som skoler og offentlige sykehus. For å være kvalifisert for dette stipendet, må programmene ha doktorgrad knyttet til medisin, og må ha et fakultet eller ansatte posisjon i USA, men må ikke ha en rang høyere enn assisterende professor. Søkere må også være USA borgere, fastboende eller har en juridisk Visa.

National Clinical Research Program

The National Clinical Research Program støtter forskere som er etablert, men er fortsatt tidlig i sin karriere; Dette programmet er åpent for alle nasjonale filialer av American Heart Association. Det gir opp til $ 55 000 for å være spredt over en to-års periode.

Forskning finansiert av dette programmet bør fokusere på kliniske studenter som styrer strategier for å redusere hjerte- og karsykdommer og hjerneslag. Forskningen kan fokusere på forebyggende aktiviteter eller behandlingstilbud. Team av forskere som arbeider som tverrfaglige undersøkelser kan også motta dette stipendet.

Awards gis bare til non-profit institusjoner som skoler og offentlige sykehus. Alle etterforskere som søker om dette stipendet må ha en mentor med en doktorgrad og en god oversikt over klinisk undersøkelse. Søkere må også være USA borgere, fastboende eller har en juridisk Visa.

National Innovative stipend

The National Innovative Forskning Grant er utformet for å støtte høy-risiko og høy belønning forskning som kan føre til store fremskritt i hjerte- og hjerneslag forskning. Innovative Grant programmet kan gi opp til $ 75 000 i støtte, fordelt over en toårsperiode.

Forskningen finansieres av dette stipendet må bruke nye metoder eller nye perspektiver for å se nærmere på hjerte-problemer. Forskningen må være utformet for å presentere nye muligheter for etterforskning, forskning og behandling for hjerte- og karsykdommer.
For å søke på stipendet, må en vitenskapsmann ha doktorgrad; han kan holde alle nivåer av ansatte eller fakultet posisjon. Denne prisen vil ikke finansiere nåværende arbeid; arbeidet må være ny.

Awards gis bare til non-profit institusjoner som skoler og offentlige sykehus. Søkere må også være USA borgere, fastboende eller har en juridisk Visa.

American Heart Association
7272 Greenville Ave.
Dallas, TX 75231
1-800-AHA-USA1
americanheart.org