Digidexo.com

Dental Schools i Indiana Med Gratis Dental Care

Dental Schools i Indiana Med Gratis Dental Care


Dental skoler tilbyr ofte gratis eller rimelige omsorg til pasienter. Dette gjør at tannlegestudentene å motta hands-on trening mens under oppsyn av lisensierte tannleger, og lar pasientene å motta trenger oral helse de ellers kanskje gi avkall av økonomiske grunner. Mens ingen av de dental eller dental hygiene skoler i Indiana tilbyr gratis omsorg, er det rimelige tjenester tilgjengelig. For en mer omfattende oversikt over alle gratis og lave kostnader dental tilbydere i hovedstads Indianapolis, se Resources.

Indiana University School of Dentistry

IU School of Dentistry er den eneste akkreditert dental skole i Indiana. Skolen driver en klinikk der tannlegestudentene gi omsorg i regi av lisensierte tannleger. Selv om disse tjenestene er ikke helt gratis, de er tilbudt til priser langt lavere enn de som pålegges av private tannklinikker.

Klinikken behandler barn, voksne og funksjonshemmede personer. Den tar også et begrenset antall kjeveortopedisk pasienter hvert år, og en legevakt er tilgjengelig for de som er i smerte og trenger umiddelbar behandling.

IU School of Dentistry - Pasient Tjenester
IUPUI Campus
1121 West Michigan Street
Indianapolis, Indiana 46202
317-274-7433

Indiana University Northwest

IU Northwest har en dental utdanningsprogram for opplæring av tannpleiere og tannhelsesekretærer. Deres medfølgende klinikk tilbyr de tjenestene som disse profesjonelle normalt ville gi i en privat tannlege innstilling, herunder undersøkelser, renhold, røntgen, tann tetningsmidler, fluor behandling og tannhygiene instruksjon.

Disse tjenestene er ikke helt gratis, men blir tilbudt til betydelig reduserte kostnader og utføres under veiledning av autoriserte fagfolk.

IU Northwest Dental Clinic
3400 Broadway
Gary, Indiana 46408
219-980-6772

Indiana University-Purdue University i Fort Wayne

The College of Health & Human Services på IP Fort Wayne tilbyr en campus tannklinikk som et kompliment til opplæring av studenter i Dental Hygiene program. Klinikken har to steder, og tilbyr forebyggende tannpleie på hver. Klinikken tar betalt en lav avgift for tjenester, men også aksepterer Indiana Medicaid.

IPFW Dental Hygiene Clinic
Indiana University-Purdue University
2101 East Coliseum Boulevard
Neff Hall, Room 109
Fort Wayne, IN 46805-1499
260-481-6575

IPFW Lafayette gate Dental Clinic
2700 South Lafayette gate
Suite 220
Fort Wayne, Indiana 46806
260-744-1188