Digidexo.com

Tegn på angst og depresjon

Millioner av amerikanere lider av angst og depresjon lidelser. Mens disse lidelsene ofte går hånd i hånd, kan de varierer i sine tegn og symptomer.

Hva er angst?

Ifølge Mayo Clinic, er angstlidelse en følelse av angst som påvirker din hverdag. Generelt, følelser av panikk eller tvangs tendancies oppstå også. Angstlidelse ofte dukker opp i forbindelse med andre stemningslidelser.

Symptomer på angst Disorder

Angstlidelse er preget av bekymring og vanligvis en besettelse med små detaljer eller noe spesifikt. De fleste føler seg rastløs og har alvorlige humørsvingninger. Det er også konstant strekk i musklene, noe som fører til skjelving eller svette.

Hva er depresjon?

Depresjon er en lidelse som er preget av en langvarig følelse av tristhet. En person er også svak på grunn av den forstyrrelse. Det er også maniske episoder som forårsaker en person til å være altfor glad eller energisk.

Symptomer på depresjon

Personer som lider av depresjon har vanligvis en mangel på energi og en følelse av håpløshet. Andre symptomer inkluderer å ha en hard tid å konsentrere seg, vekttap eller gevinst, gråtetokter og selvmordstanker.

Felles Symptomer

Depresjon og angst dele noen symptomer. Begge forårsake trøtthet og forstyrrer søvnen. Lider av enten lidelse ofte opplever erektil dysfunksjon og tap av interesse for sex. Begge også vanligvis mangel av interesse for aktiviteter som pleide å være viktig for dem.