Digidexo.com

Hvete Free Diet Foods å unngå

Hvis du har en følsomhet eller allergi mot hvete eller en allergi mot gluten (en tilstand også kjent som cøliaki), vil en hvete-fri diett hjelpe. Du må følge nøye med alle matvarer du spiser når du er å unngå hvete. Forbruker skjulte kilder til mel eller andre former for hvete kan forårsake en rekke problemer fra alvorlige allergiske reaksjoner på elveblest til gastrointestinal opprørt.

Drikkevarer

Du kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer på en hvete-fri diett. Men ikke drikk forberedt varm kakao mikser eller sjokolade drink mikser, som ofte inneholder en stivelse laget av hvete. Hold deg unna øl, øl, vørterøl og annen drikke laget med hvete produkter.

Pasta

Ikke spis pasta, for eksempel makaroni nudler, lasagne, spaghetti, egg nudler eller ravioli, laget med semulegryn mel mens du følger en hvete-fri diett. I stedet ser for pasta som er laget av ris, quinoa eller andre hvete substitutter.

Preparerte Foods

Vær forsiktig når du velger og forbruker tilberedte matvarer. Mange av dem inneholder stivelser eller mel laget av hvete. Les etikettene nøye på pakker av tilberedte kjøtt og grønnsaker, og holde seg borte fra panering (det er vanligvis laget av hvetemel eller brødsmuler), stivelse og fyllstoffer. Husk at hvetemel er ofte brukt til å tykne supper og sauser, så unngå disse når det er mulig. Sjekk ingrediens etiketter på oppkjørte salatdressinger og kjøtt som pølser eller bologna; de noen ganger inneholde fyllstoffer som stammer fra hvete.

Desserter og bakverk

Holdes vekk fra de fleste desserter og kaker på en hvete allergi diett. Kaker og paier inneholder mel, som gjør smultringer, cupcakes og cookies. Mange iskrem er også laget med hvete produkter. Kontroller etiketten for å være sikker.

Brød, korn og korn

Ikke spis brød, korn og korn på en hvete-fri diett, og se etter skjulte kilder til hvete. Pizzabunner, stuffing, dumplings, suppe nudler og cornbread har all hvetemel i dem. Også holde seg borte fra pannekaker, fransk toast og vafler, brød og brødsmuler, kjeks, pretzels og kalde eller varme frokostblandinger.

Meieri produksjon

Sjekk ditt inntak av melkeprodukter, mens på en hvete-fri diett. Visse melkeprodukter, inkludert cottage cheese, maltet melk og noen melkedrikker, er laget med hvete-baserte ingredienser. Ikke forbruke noen forberedt meieriprodukter, kaffe eller kaffedrikker uten å sjekke ingrediensene først.